Bestyrelses-login
Giv en donation

Bestyrelsen  


26. marts 2017

Dansk Præmatur Forening afholdt generalforsamling i Odense lørdag d. 25. marts 2017. Tre bestyrelsesmedlemmer var på valg: Susan Rahbek (modtog genvalg), Mette Ryhmann Bak (modtog ikke genvalg, vil gerne være suppleant) og Tina Blum Rasmussen (modtog genvalg). Kandidat til bestyrelsen: Mette Nejland Frisk.


På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig således:

* Formand: Elizabeth Pöckel

* Næstformand: Jette Lambertsen

* Sekretær: Susan Rye Rahbek

* Kasserer: Tina Blum Rasmussen

* Bestyrelsesmedlemmer: Heino Rye Rahbek Nielsen, Winnie Motzfeldt Thomsen og Mette Nejland Frisk. 

 


FORMAND

Elizabeth Pöckel, Hejlsminde
Mor til Torvald & Eskild 27+0/2001

Elizabeth har været medlem af bestyrelsen siden 2004 og har i de senere år været redaktør for Livsbladet, emnerådgiver, foredragsholder og medlem af lokalgruppe Sydjylland. Hun er amerikaner, er uddannet BA i psykologi, MA i international virksomhedskommunikation og har diplom i Digital journalistik (social media management). Hun arbejder som global marketing kommunikationchef hos VIKING Life-Saving Equipment i Esbjerg. Hendes tvillinger går nu på gymnasiet. Hendes fokus er på medlemsstøtte og informationsformidling.


NÆSTFORMAND

Jette Lambertsen, Tjæreborg
Mor til Maria 35+0/1999 og Martin 34+2/2001

Jette var medlem af den online støttegruppe i 7 år. Hendes Maria er på gymnasiet og Martin går i 9.klasse i den lokale folkeskole. Hun brænder for sagen og er interesseret i tiltag, der hjælper børn med særlige behov. Hun passer vores telefonrådgivning og koordinerer medlemsstøtte. Til dagligt er hun ansat i designvirksomheden Sebra, hvor hun arbejder med økonomi og administration. 


SEKRETÆR

Susan Rye Rahbek, Odense
Mor til Line 29+0/2008

Susan er aktivt medlem af Lokalgruppe Fyn. Hun passer foreningens telefon og styrer udsendelse af informationspakker til skoler og institutioner. Til dagligt er hun pædagog på en skole. Line går i den lokale folkeskole og klarer sig godt. 


KASSERER

Tina Blum Rasmussen
Mor til Liva 35+2 og Mikkel 32+2

Tina er aktivt medlem af Lokalgruppe Fyn og er en moderator på Facebook gruppen.Derudover er hun i redaktionen på Livsbladet, hvor hun arbejder på artikler og indhold. Liva og Mikkel går i skole.


BESTYRELSESMEDLEM

Winnie Motzfeldt Thomsen, Sæby
Mor til Signe 26+3/2001 og Julie 35+0/2005

Winnie er vores fundraising koordinator. Hun har været medlem af foreningen i 12 år, siden hun kom hjem fra hospitalet med Signe, der vejede kun 577 gr. ved fødslen. Hun er meget interesseret i at hjælpe foreningen gennem at gøre en indsats for at forbedre de for tidligt fødte børns forhold. Hun er ansat i Aalborg kommune, og i sin fritid er hun instruktør på børnehold for både karate og svømning. Signe og Julie går i den lokale folkeskole  og begge har det godt. 


BESTYRELSESMEDLEM

Heino Rye Rahbek Nielsen, Odense
Far til Line 29+0/2008

Heino er lokalgruppekoordinator for Fyn og koordinerer lokalgrupperne. Til dagligt arbejder han i forsvaret. Datter Line går i den lokale folkeskole. 


BESTYRELSESMEDLEM

Mette Nejland Frisk, Horsens
Mor til Daniel 29+2/2009

 


 SUPPLEANTER


Susanne Elefsen, Haderslev
Mor til Isabella 34+3/2001, Julius 2003 og Bertram 32+0/2006
 

Mette Ryhmann Bak, Haderslev
Mor til Emma 30+3/2002 og Laura 36+6/2005

 

Mette Eg Olesen, Skjern
Mor til Julie 27+5/2002

 

Lenette Vacher, København 
Mor til Zacharias 26+3/2005

 

Rolf Eg Klint Sørensen, Holstebro, 
Far til Viktor 27+3/2011