Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Pædagoger og præmatur 02-03-2006 11:48
By StuderendeStuderende Reply
Hejsa, vi er to pædagogstudernede, som meget gerne vil i kontakt med pædagoger der har kendskab til det daglige arbejde i institutionerne onkring præmatur børn og deres senfølger. Der må være nogen derude, når man tænker på at der er 4500 for tidligt fødte børn i DK. Måske der er nogle forældre der kan hjælpe, ved eks. at anvise en institution deres barn har gået i og som de har haft gode erfaringer med. Vi håber på at høre fra dig/jer snarest. Med venlig hilsen Heidi Guldhammer og Susanne Westergaard.
 
Re: Pædagoger og præmatur 02-03-2006 08:38
By annielanniel Reply
jeg tror i skal søge på www.jagoo.dk - det er en profside her er det jo mest forældre til fortidligt fødte børn som er "på" men hvis jeg kan bruges er jeg pædagog samt mor til ftf barn mvh anniel ps. jeg mener at kunne huske at der i en nordsjællandsk kommune er oprete en specialgruppe med FTF børn - søg og du skal finde :o)
 
Re: Pædagoger og præmatur 06-03-2006 01:51
By StuderendeStuderende Reply
Hej Annie l Tak for dit svar. det kunne vi godt bruge. Hvis du har lyst til at besvare nogle af vores spørgsmål til en pædagog, så ville vi blive glade. Vi kunne evt. mødes hvis vi bor tæt på hinanden, elleres kunne et skriftligt interview også sagtens bruges. Vi håber at høre fra dig. Med venlig hilsen Susanne og Heidi wintherguld@tele2adsl.dk
 
Re: Pædagoger og præmatur 06-03-2006 03:31
By annielanniel Reply
jeg bor i nordsjælland - om vi skal mødes eller klare det pr mail er for mig underordnet. i bestemmer mvh anniel
 
Re: Pædagoger og præmatur 06-03-2006 03:32
By annielanniel Reply
ups - sorry ja jeg vil gerne hjælpe jer :o) annie
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....