Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Søvnproblemer 11-07-2006 10:16
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej! jeg har en søn, født i uge 32+5, og alt har forløbet fint, bortset fra at vi har svært ved at få ham til at sove! jeg har forstået at det er en meget almindelig senfølge, men kunne godt tænke mig hvis der var nogen der havde nogle erfaringer om hvad der har været godt for jeres børn! Min søn vågner ca 4-15 gange om natten! og jeg ville meget gerne undgå de 15 gange!
 
Re: Søvnproblemer 12-07-2006 08:34
By kjærgaardkjærgaard Reply
hej Min søn er født uge 33, og havde stor behov for tryghed. vi lagde ham i en vugge lige ved siden af vores seng til at starte med, men da vågnede han ofte, det hjalp da vi lagde ham imellem os i vores seng, så kunne han mærke og senere se at vi var der, de vågner jo mange gange, og hvis de så føler sig tilpas og tryg, falder de tit ligeså stille i søvn igen. Jeg begik også den fejl i starten at hver gang han vågnede tog jeg ham op til mig, istedet for at give ham chancen for at falde i søvn igen, så længe de ikke er utilfredse, tar de ingen skade af og ligge selv og kigge lidt.
 
Re: Søvnproblemer 12-07-2006 09:56
By Helle SHelle S Reply
Vores datter (30+0) og nu 26 måneder, har også været en rigtig dårlig "sover", lige indtil hendes 2 års fødselsdag(cirka). Løsningen for os, var også, at hun sov/sover ved siden af os i sin tremmeseng og kom op mellem os for at få tryghed, når hun vågnede. Jeg fornemmede, at det var den, hun savnede. For 2 måneder siden ændrede det sig pludselig fra den ene nat til den næste - hun sov igennem og har stort set gjort det siden. Dejligt for hende, og for os
 
Re: Søvnproblemer 12-07-2006 10:04
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Kære alle sammen! Tak for jeres svar hidtil! Det er dejligt at læse at så mange gør nøjagtig som jeg selv! Det giver mig en bekræftelse på at jeg gør hvad jeg synes er bedst, og så mange andre også synes jeg er bedst! Så er der ikke andet at gøre end at håbe på bedre tider! Tak for jeres Svar, det har været en stor hjælp! Mange taknemlige hilsner! Tina!
 
Re: Søvnproblemer 12-07-2006 12:14
By RittigRittig Reply
Vi har også gode erfaringer med at lægge den/de unger der vågner i sengen mellem os. Nogle vil mene det er en dårlig vane, jeg synes det er hyggeligt, og det giver næsten altid en rolig nat. (Tvillinger, født uge 27+0, nu næsten 3 år gamle) Mvh. Claus Rittig
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....