Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


"solstrålehistorier" efterlyses.. 03-09-2006 10:11
By sommersommer Reply
Efter at ha læst en del indlæg om div. senfølger trænger jeg sådan til at høre beretninger fra de af jer, der har børn der der slet ikke døjer med senfølger eller har/har haft dem i meget ringe grad. Også gerne jer, der nu har store børn (skolealder/teenagere).. Er der mon nogle der har lyst til at fortælle lidt om det? Med venlig hilsen Mette.
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 08-09-2006 02:02
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej sommer! Hvis du har lyst til at læse en rigtig solstråle historie, kan du gå ind under beretninger og læse den beretning der hedder Rikkes Historie! Det er en rigtig solstråle historie, i stor kontrast til hvad man ellers kan læse her på siden! mvh. Tina
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 26-09-2006 06:05
By chrisjchrisj Reply
du kan få min christina jensen
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 27-09-2006 09:47
By sommersommer Reply
Hej Christina. Ja, tak. Det vil jeg da meget gerne. Har du skrevet den et andet sted her i debatforum..? Med venlig hilsen Mette.
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 04-10-2006 05:26
By chrisjchrisj Reply
nej det har jeg ikke men hvis du vil så kan jeg maile den til dig christina jensen
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 06-10-2006 03:50
By sommersommer Reply
Hej Christina. Ja, tak. Det må du meget gerne.. Mette.
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 11-10-2006 08:35
By KristinakKristinak Reply
Hej Sommer. Jeg har bestemt en solstråle historie, jeg mere end med glæde vil dele ud af. Jeg har lagt en beretning ind der hedder (Da Filippa kom alt for tidligt)også har jeg skrevet et indlæg her under denne side der hedder (når ord bliver gjort til skamme) den er også kommet i Livsbladet i sidste nr. Ydermere har jeg en hjemmeside hvor jeg opdaterer løbendene. Mange Hilsner fra Kristina
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 12-10-2006 12:31
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej alle! Nu skal i høre en historie der blev til lidt hen af en solstråle historie! Jeg fødte min søn d. 2-2-05 på Randers centralsygehus 7 uger før tid, efter at jeg havde været indlagt i 14 dage med svangerskabsforgiftning. Vi kom heldigvis hurtigt hjem, og alt gik fint! Så startede han i dagpleje da han fyldte 1 år, og så gik det stærkt ned af bakke! Han var ked af det når jeg afleverede ham, men han holdte som regel inden jeg nåede ud af indkørslen. Han havde svært ved at tackle de andre børn, og havde det faktisk bedst når han sad i højstolen ved spisebordet og legede lidt med biler eller lign. Han havde meget svært ved at takle hverdagen, skønt vores dagplejemor var fantastisk og satte sig grundigt ind i FTF børn, og hvad hun bedst kunne gøre for at hjælpe! Så skete der det, at vi var nød til at flytte kommune da min mand fik arbejde i den anden ende af landet! I den sammenhæng gik jeg hjemme med vores søn i 7 uger, grundet sygdom, ferie, og flytning. Jeg tror at det gjorde ham godt, for selvom at vi var meget nervøse for at sende ham i den nye dagpleje, har alt gået forrygende! Der er har ikke været det mindste! han sover rask væk 2 timer til middag, hvilket vi aldrig har fået ham til før! Han leger med de andre børn, og klynger sig ikke til dagplejemoren! Han kan være med i den store legestue, hvilket han heller ikke kunne klare før! Kort sagt! Han opføre sig som et helt almindeligt barn! Ikke at han ikke også er det, men i forstår hvad jeg mener! jeg tror det har gjort ham godt at gå hjemme ved mig i 7 uger! Det kalder jeg en solstråle historie! Han vågner stadigvæk et par gange om natten, og skal også stadig putte mellem far og mor, men der kommer nok også en dag hvor det er slut! Mvh. Tina
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 13-10-2006 11:00
By sommersommer Reply
Tak for den super fine historie, Tina! Hvor er det dejligt at høre at din søn har fået det så godt- trods tidligere "vanskeligheder".. Med venlig hilsen Mette.
 
Re: "solstrålehistorier" efterlyses.. 27-10-2006 10:41
By BowlingfreakBowlingfreak Reply
hej jeg har skrevet en beretning der hedder : min lille historie, den skulle gerne være hvor de andre beretninger er og det er en solstrålehistorie Dorthe S. bowlingfreak 1 IVF forsøg og BINGO Danni 1856 g og 44 cm Mike 1819 g og 43 cm født i uge 34+5
 
Re: 16-08-2007 08:23
By GermannGermann Reply
http://praematur.net.dynamicweb.dk/Default.aspx?ID=68&action=ShowThread&ThreadID=1310
 
Solstråler 16-08-2007 10:46
By RittigRittig Reply
Jeps, jeg brygger også på en update til min beretning om "Annika og Lærke", som også har udviklet sig til ren succes.

De blev født uge 27+0 (590g og 880g) med alverdens defekter og problemer, og de har været under mistanke for spastiske lammelser og alt muligt, men hver gang har det vist sig at være falsk alarm.

Vi har mødt megen forståelse og støtte hos alle, dagplejemor, børnehave, pædagog osv. og jeg er sikker på at de mange tiltag vi har gjort (forlænget orlov til mor, ekstranormering i dagpleje, hyppige evalueringer og opfølgninger, minus legestue, kugledyne, behovs- og begrænsningsstyrel stimulering osv, har været kraftigt medvirkende til at de nu er erklæret "alderssvarende" (de er lige fyldt 4 år) på alle områder, og helt fri for behandling og FTF-følger.

I dag betragter vi dem som helt almindelige børn, og tager ikke andre hensyn til dem, end gennemsnitsforældre gør med deres børn.

Jeg forstår godt Germann's irritation over de mange negative og skræmmende historier om FTF-børn. Men det er en svær balance. Det gavner ikke barnet at man er overbeskyttende, omvendt er det næppe heller klogt at VILLE have at barnet er helt normalt. Jeg er sikker på det ER nødvendigt at være særligt opmærksom på de typiske problemstillinger FTF-børn kan løbe ind i, så man kan reagere inden problemerne vokser sig for store.
Jeg er ikke overbeskyttende. Men da mine børn blev født, oplevede jeg at sidde og se på dem i respirator på en intensiv (præmatur) afdeling. Da de var 2 år oplevede jeg igen en uge i respirator på en intensiv afdeling (med den ene). Jeg er ikke overbeskyttende. Men jeg er heller ikke blind for risikoen. Det er en svær balance øvelse, faktisk.
 
Re: 26-01-2009 14:48
By winniewinnie Reply
> chrisj wrote:
du kan få min

christina jensen 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....