Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


eye-Q 12-01-2007 07:58
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej! Er der nogen der kender til eller har erfaring med Eye-Q? Jeg har hørt det nævnt et sted, men ved ikke ret meget om det! Er der nogen der kan fortæller mig lidt om produktet, eller er der nogen der har erfaring med det? Hvordan gør det en forskel? Mvh. Tina
 
Re: eye-Q 14-01-2007 02:09
By solsol Reply
Hej Tina. Vi fik Eye-Q-olien anbefalet, til vores tvillinger, af en behandler(zoneterapi). Den indeholder bl.a. nogle fiskeolier og andre gode fedtsyrer.. I vores tilfælde skulle den vist ikke "gøre noget specielt", men bare være et sundt alternativ til andre former for olie. -Bl.a. fordi den er koldpresset, så de gode egenskaber ved olien er bibeholdt, modsat de olier som ikke er koldpressede og dermed er blevet delvis "ødelagt" under fremstillingsprocessen. Men da jeg var ude for at anskaffe produktet var jeg ved at falde bagover, da jeg hørte prisen. Jeg kan ikke huske hvad den kostede, men den var ret dyr! Så jeg endte ud med en lidt billigere olie(men stadig dyr i forhold til de olier vi ellers bruger), "Perfect balance", som er et fint alternativ til Eye-Q. Det var førnævnte behandler, der også anbefalede den, hvis vi ikke ville købe Eye-Q.. Vi bruger nu Perfect balance, som vi tilsætter noget af børnenes mad, for at gi dem lidt ekstra kalorier. Om det har nogen effekt er svært at sige på nuværende tidspunkt, men tanken om at olien er af en rigtig god kvalitet, gør at vi forsætter med den.. Ved ikke om du kunne bruge dette til noget, men det var lidt om vores erfaringer med/uden Eye-Q.. Med venlig hilsen Mette.
 
Re: eye-Q 15-01-2007 08:46
By reneogpiareneogpia Reply
Hej Tina Vi bruger også Eye-Q, vi var til et foredrag på RAS holdt af Jonna Jepsen, som har skrevet bogen Født for tidligt. Hun anbefalede Eye-Q, og derfor købte vi det og bruger det nu. Men ja om det har nogen effekt er også her svært at sige, men vi syntes at det føles, som en god ting at gøre, fordi det er et godt produkt, derfor fortsætter vi også med det. Mange hilsner fra Pia
 
Re: eye-Q 20-06-2007 09:05
By PipsiPipsi Reply
Vi har gode erfaringer med Eye-Q. Vores 2 drenge på 10 pg 7 år får det. Vores ældste har vi især kunnet mærke det på. Vi startede ved jul 2006. På det tidspunkt kunne han ikke læse mere en 2 ord og han skrev dårligt. Nu et halvt år efter skriver han bedre , men ikke mindst - han kan læse!!! Der er sket et kæmpe skred. Han kan nu læse de let læselige bøger og nemt 10 sider i stræk. Derudover har han fået mere ro på sig (var ret følelsesmæssig) og han kan bedre overskue forandringer. Han har nemmere ved at holde koncentrationen.

Vores dreng på 7 kan vi se det på hans skrift. Fra næsten ikke at kunne skrive sit navn, kan han nu skrive det flot. Men det er lidt sværere at vide om det bare er hans almindelige udvikling.

Vi fik det anbefalet til et foredrag med hjerneforsker Anne Knudsen.
vh. Pia
 
Re: eye-Q 23-11-2009 19:04
By RasmusLauraRasmusLaura Reply

t.sanddahl wrote:
Hej! Er der nogen der kender til eller har erfaring med Eye-Q? Jeg har hørt det nævnt et sted, men ved ikke ret meget om det! Er der nogen der kan fortæller mig lidt om produktet, eller er der nogen der har erfaring med det? Hvordan gør det en forskel? Mvh. Tina
 

 

Hej tina,

Vores tvillinger har fået Eye-Q siden de var 1 år - tyggetabletterne (som er de dyreste av av)

De skulle modne hjernen med et stof som børn født før uge 32 mener jeg det var selvsagt ikke har fået fra moderen. Det styrker koncentrationen omkring skolestart og bedre indlæringen.

Vores fylder 5 til februar. De er begge pænt høje af for tidligt fødte børn, begge meget sociale og vellidt og er foran for sin alder nu. Vi overvejer om de skal starte i skole som 5½ årig eller som 6½ årig. Meget svær beslutning. Men deres modenhed og størrelse kan have noget at gøre med den fiskeolie der er i Eye-Q siger vores læge.

Jeg køber dem på www.duftognatur.dk hvor de generelt er en smule billigere (trikket er at samle sammen og købe for mere end 700,- pr, gang (et par gange om året så er der penge at spare) De har også en masse nadre sunde vitaminer og fødevare.

 

Venligst Helle

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....