Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Hjælp til speciale på Århus Universitet 07-03-2007 20:14
By adminadmin Reply
Hej forældre til præmature børn.

Jeg fødte Kristoffer i marts 2005 i uge 30 + 0. Kristoffer var og er en stor dreng, og sammenlignet med mange andre har vi haft et ukompliceret forløb, men set fra vores egen verden har det ikke været nemt. Jeg har tænk og tænker stadig rigtigt meget og har en kæmpe trang til at gøre alting bedre. Vi havde rigtig mange gode oplevelser på Skejby Sygehus, hvor vi lå i seks uger, men der var også mangt og meget, hvor jeg tænker, at det kunne gøres meget bedre, set ud fra hvad jeg som forældre følte, min søn havde brug for.

Nu er jeg ved at skrive speciale på religionsvidenskab, og min egen interesse for, hvordan det at få et barn alt for tidligt kunne gøres meget mere smertefrit er det store omdrejningspunkt. Derfor skriver jeg et speciale om, hvordan det er at få et præmaturt, og meget sygt barn set ud fra en ikke kristen vinkel. Jeg håber meget, at mit speciale vil hjælpe til at sætte fokus på andre religioner på sygehusene, når man føder en præmaturt barn.

Nogen af jeg tænker nu, hvorfor ikke de kristne. Svaret er kort fortalt, at der er masser af muligheder for hjælp indenfor sygehusvæsnet når man er kristen, tænk bare på hospitalspræsten.

Derfor er det jer andre, jer der enten ikke er kristne eller slet ikke religiøse, jeg meget gerne vil have kontakt med.

Jeg håber meget I vil kontakte mig enten på mail eller telefon.
Med venlig hilsen

Caroline Bak Jørgensen
Mail: bakjorgensen@stofanet.dk
Teleforn. 26 20 28 25


 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....