Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Bachelor projekt, brug for jeres erfaringer 07-03-2007 20:16
By adminadmin Reply
hej, jeg er sygeplejestuderende og skal skrive min afsluttende opgave om præmature. jeg vil skrive om non-farmakologisk smertebehandling med fokus på NIDCAP-principperne (newborn individualized developmental care and assessment program). Det er der, hvor man observere barnets adfærd nøje og hjælper det med selvregulerende adfærd iforbindelse med indgreb og overstimulation, så tingene så vidt muligt bliver tilpasset det udviklingstrin barnet er på (og som det ville have det i mors mave, fx ikke så meget lys og lyde, lave en rede omkring barnetosv).
Jeg vil gerne høre nogle erfaringer fra forældre, der er blevet inddraget i disse principper, og om hvordan det evt. har påvirket den tidlige tilknytning til jeres barn og opfattelsen af jeres barns kompetencer.

Jeg ved ikke endnu om jeg vil lave interviews, spørgeskemaer eller bede om, at folk skriver cases, men I må gerne give udtryk for om i ville være interesserede i noget eller det hele.

Formålet med opgaven er at kunne argumentere for at forældreinddragelse hjælper børnene på sigt, og at netop disse principper er brugbare eller ikke brugbare.

på forhånd tak,
med venlig hilsen Maj Daae Andersen

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....