Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Ny graviditet og flyvning? 14-07-2007 21:18
By MiaF2MiaF2 Reply
Vi vil gerne have nummer 2 (har Laura Emilie som snart er et år, født 33+1), men kan jo ikke helt planlægge hvornår. Vi prøver skam nu.
Men så er det at Laura Emilie og jeg skal med en veninde sydpå næste år, men hvad hvis jeg er gravid? Var afsted i uge 26 da jeg var gravid med Laura Emilie, men den duer nok ikke når jeg har født for tidlig. Jeg vil nok heller ikke bryde mig om at være så langt henne, men hvad råderne lægerne? Slet ingen flyvning eller?
Jeg ved ikke hvorfor jeg fødte for tidlig, havde bare mange plukveer. Det er sikkert nemmere at vide når jeg er gravid (hvordan jeg har det), men min veninde vil gerne bestille rejsen i god tid, og så kan jeg jo nå at blive gravid efter vi har bestilt..

Mia
 
Re: Ny graviditet og flyvning? 15-07-2007 00:05
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej Mia!
Jeg mener at huske at lægerne normalt fraråder flyvning under graviditeten efter den 6 gravidititsmåned! Men jeg må indrømme at jeg ville ikke tage nogle chancer! Slet ikke når du ikke ved hvorfor at du fødte for tidligt! Men du kunne jo slynge spørgsmålet videre til fagpanelet, eller din egen praktiserende læge!
Jeg synes det er fantastisk flot at i allerede vil have nr 2! Min søn er 2½ år nu, og vi har ikke planer om at skal have nr 2 lige foreløbig! Jeg synes det har været utroligt hårdt at nå hertil hvor vi er i dag, og nu vil jeg nyde at han ENDELIG sover natten igennem! Men held og lykke med det!
Mvh. Tina
> MiaF2 wrote:
> Vi vil gerne have nummer 2 (har Laura Emilie som snart er et år, født 33+1), men kan jo ikke helt planlægge hvornår. Vi prøver skam nu.
> Men så er det at Laura Emilie og jeg skal med en veninde sydpå næste år, men hvad hvis jeg er gravid? Var afsted i uge 26 da jeg var gravid med Laura Emilie, men den duer nok ikke når jeg har født for tidlig. Jeg vil nok heller ikke bryde mig om at være så langt henne, men hvad råderne lægerne? Slet ingen flyvning eller?
> Jeg ved ikke hvorfor jeg fødte for tidlig, havde bare mange plukveer. Det er sikkert nemmere at vide når jeg er gravid (hvordan jeg har det), men min veninde vil gerne bestille rejsen i god tid, og så kan jeg jo nå at blive gravid efter vi har bestilt..
>
> Mia
>

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....