Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


morsyg 08-08-2007 23:40
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej!
Håber at der er nogle der kan komme med et godt råd!
Vores søn er mor-syg! Mor mig her og Mor mig der! Far kan slet, slet ikke bruges mere! Jeg ved godt at det sikkert bare er i en periode, men den har varet alt for længe synes jeg! Og nu ligger det sådan at jeg tit skal på arbejde i aftentimerne, og så er far hjemme ved vores søn, og alligevel er det mor mig her, og mor mig der! Vores søn er 2½ år, og født i uge 32+5! Når vi er hjemme begge to, kan han finde på at skubbe far væk, ja sågar slå. Far kan slet ikke bruges, og det går hårdt ud over min mand, som efterhånden bliver temmelig ked af det, og frustreret! de har i hvert fald 2-3 aftener om ugen hvor de er alene, og min mand prøver at finde på noget nyt og spændende hver gang, men lige lidt hjælper det! i Søndags var den helt gal! Vores søn græd og græd, fra jeg tog afsted, og til kl. 10 om aftenen, hvor han endelig faldt i søvn! jeg plejer at holde vores søn hjemme fra dagpleje nogle dage om ugen, især hvis jeg har en række aftener i træk hvor jeg skal på arbejde! Og det hjælper da også lidt, men han er stadig ked af det! jeg ved bare at hvis det ikke snart bliver bedre ender det med at jeg må søge andet arbejde, eller min mand går hjemmefra! nogle der har et godt råd???
Mvh. Tina
 
Re: morsyg 16-08-2007 21:05
By MiaF2MiaF2 Reply
> t.sanddahl wrote:
> Hej!
> Håber at der er nogle der kan komme med et godt råd!
> Vores søn er mor-syg! Mor mig her og Mor mig der! Far kan slet, slet ikke bruges mere! Jeg ved godt at det sikkert bare er i en periode, men den har varet alt for længe synes jeg! Og nu ligger det sådan at jeg tit skal på arbejde i aftentimerne, og så er far hjemme ved vores søn, og alligevel er det mor mig her, og mor mig der! Vores søn er 2½ år, og født i uge 32+5! Når vi er hjemme begge to, kan han finde på at skubbe far væk, ja sågar slå. Far kan slet ikke bruges, og det går hårdt ud over min mand, som efterhånden bliver temmelig ked af det, og frustreret! de har i hvert fald 2-3 aftener om ugen hvor de er alene, og min mand prøver at finde på noget nyt og spændende hver gang, men lige lidt hjælper det! i Søndags var den helt gal! Vores søn græd og græd, fra jeg tog afsted, og til kl. 10 om aftenen, hvor han endelig faldt i søvn! jeg plejer at holde vores søn hjemme fra dagpleje nogle dage om ugen, især hvis jeg har en række aftener i træk hvor jeg skal på arbejde! Og det hjælper da også lidt, men han er stadig ked af det! jeg ved bare at hvis det ikke snart bliver bedre ender det med at jeg må søge andet arbejde, eller min mand går hjemmefra! nogle der har et godt råd???
> Mvh. Tina
>Hej Tina

Jeg ville ønske jeg havde nogen gode råd til dig, men det har jeg desværre ikke.
Min lillebror og hans kæreste har også haft det problem og de "fandt" sig bare i det. Der var ikke noget at gøre, han var MEGET morsyg og i laang tid. Kan huske en dag jeg snakkede med min bror i telefonen og han var totalt uberørt af at drengen græd og græd ved siden af. Han havde vendet sig til at sådan var det bare, når han var alene med ham. (Nogen gange hvis andre passede ham kunne det hjælpe at hans storebror var der, (men ikke hele tiden, ved jeg af erfaring..)) Han er ikke født for tidlig forøvigt.

Håber i snart finder en eller anden form for hjælp, for det da hårdt for både din mand og også for dig.

Mia
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....