Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Hun er startet i dagpleje 31-08-2007 22:20
By MiaF2MiaF2 Reply
Laura Emilie har været i dagplejen en gang og det var igår. Thomas afleverede hende ved 8:30 ca. og blev en 20 minutters tid. Jeg møder meget tidligt (4:45). Hun var ligeglad med at han gik. Jeg hentede hende så ca.11:30, og da jeg kom sad hun glad og legede på gulvet med dagplejer og det andet barn hun havde. Så det hele var gået godt. På de 3 timer hun havde været der, havde hun sovet 1½ time. Dagplejeren vækkede hende, så hun var vågen når jeg kom.

Resten af dagen i går herhjemme, var meget normal. Men om natten vågner hun og er meget ked af det. Jeg tager hende med ind til os og hun vil absolut ikke ligge ned, så begynder hun at græde. Vi har lyset slukket mens hun sidder op, i håb om at hun til sidst vil tænke "okay vi skal sove", men ingenting sker. Hun er helt vildt frisk og totalt mærkelig i forhold til hvordan hun normalt er (også de andre gange hun har været vågen om natten). Hun er totalt lalleglad og hyper aktiv.

Hun falder heldigvis i søvn igen efter et stykke tid og vi sover faktisk lidt længe. Jeg er syg, så skulle ikke på arbejde. Thomas har dårlige ben/hofter og kan derfor ikke både gå ned med Laura Emilie i dagplejen og hente hende igen, så hun bliver hjemme.

Nu er det så jeg spørger. Kan en evt. reaktion på dagplejen godt komme først dagen efter? Har nemlig fået indtrykket af, at det som regel var samme dag.. For hun har bare ikke været sig selv i dag. Hun har været totalt pylret og grædt meget af dagen og været morsyg (det plejer ikke at være som idag). Tænke jeg måske havde smittet hende, men hun har ikke haft feber og er heller ikke snottet (det er jeg). Tænder? Hun har 8 og jeg kan ikke lige mærke, at der er flere på vej.

Kan det være en reaktion? Og hvad kan vi så evt. gøre, hvis det er? Vores dagplejer kender en dreng der er født i uge 25, og som har mange problemer med DP. Så FTF er ikke helt ukendt for hende, heldigvis. Har også stukket hende en brochure.

Mia
 
Re: Hun er startet i dagpleje 04-09-2007 00:17
By t.sanddahlt.sanddahl Reply
Hej Mia!
For det første; dejligt at det er gået så fint med jeres første dag i dagpleje!
Det kan godt være en forsinket reaktion på dagplejen at hun reagere som hun gør, både om natten, og også dagen efter! Det var lidt det samme med vores søn! Men, det kunne jo også være at hun måske har væske i ørene! Jeg ville nok lige få en henvisning fra lægen til en ørespecialist, ikke at det ligefrem behøves, men man kommer hurtigere til, i hvert fald her i Thisted! Så er i på den sikre side!
Men det kan jo også være fordi at hun er ved at blive syg! Jeg selv har det i hvert fald sådan at jeg godt kan mærke et par dage i forvejen, når der er noget på vej, selvom at jeg hverken er forkølet eller har feber! Men hvis jeg var dig, ville jeg i hvert fald få tjekket hendes øre! Just in case!
Jeg har i hvert fald fortrudt at jeg ikke var mere stædig engang i sin tid med at skulle have Birk til Ørelægen!
Mvh. Tina

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....