Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Er der forskel på kønnene 20-09-2007 19:11
By PGUstudinePGUstudine Reply
Hej
Jeg skriver stadig på min opgave og mangler info om fordeling af køn og på om der er forskel på hvordan kønnene klarer sig.

Jeg vil lige takke jer for disse gode sider de er meget informative og alle der arbejder med børn burde læse nogle af jeres indlæg da de er meget indsigtsfulde. Tak

Håber nogen ved noget om kønnene eller hvor jeg kan finde info om det

På forhånd tak
Pia
 
Re: Er der forskel på kønnene 02-10-2007 08:11
By RittigRittig Reply
> Jeg skriver stadig på min opgave og mangler info om fordeling af køn og på om der er forskel på hvordan kønnene klarer sig.
> Håber nogen ved noget om kønnene eller hvor jeg kan finde info om det

Hej!

Jeg ved desværre ingenting konkret, men jeg vil bare sige at jeg er sikker på du har fat i noget rigtigt.
Under vores tid på neonatal (3½ måned, tvillingepiger født uge 27+0) hørte vi ofte personalet have den holdning at piger klarede sig bedst, ihvertfald gennem de første kritiske måneder. Ikke en holdning de skiltede med, men noget de jævnligt kom til at give udtryk for når man havde dem på to-mands hånd.

For os selv blev det også tydeligt illustreret af en anden familie, som vi fulgtes med i flere måneder. De var født et par dage før vores, lige så præmaturt, og deres var tvillingedrenge. Nu er sådan et forløb jo en lang række af op- og ned-ture af den hårde slags, så selvom vi levede op og ned af hinanden i månedsvis, så talte vi stort set ikke sammen. Når det går ens egne børn dårligt, så har man ikke spor lyst til at snakke, og når det går vores godt, og deres dårligt, så tør man ikke rigtig tage kontakt, fordi man kan se hvor ondt det gør. Vores 2 piger klarede sig okay igennem, og vi blev altså udskrevet efter 3½ måned. Deres 2 drenge... Den ene klarede den ikke, den anden havde en ret hård kamp.
Så jeg tror at det med at pigerne klarer sig bedre (sådan, overall, der er sikkert masser af solstråleeksempler på drenge der også klarer sig flot) er en af de mere hårde facts of life.

Mvh.
Claus Rittig
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....