Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Immunforsvar 26-01-2008 13:44
By MiaF2MiaF2 Reply
Er der ikke noget med, at immunforsvaret kan være svækket ved for tidlig fødte? Og hvis det er tilfældet hvad kan man så gøre?

Laura Emilie var faktisk kun syg når hun vaccineret det første år, men nu har hun haft 3 gange mellemørebetændelse,1 øreforkølelse og en lungebetændelse på 4 måneder.. Det synes jeg er meget.
 
Re: Immunforsvar 28-01-2008 20:32
By sommerssommers Reply
> MiaF2 wrote:
> Er der ikke noget med, at immunforsvaret kan være svækket ved for tidlig fødte? Og hvis det er tilfældet hvad kan man så gøre?
>
> Laura Emilie var faktisk kun syg når hun vaccineret det første år, men nu har hun haft 3 gange mellemørebetændelse,1 øreforkølelse og en lungebetændelse på 4 måneder.. Det synes jeg er meget.
>

Hej!

Vores unger var heller ikke syge det første år, men de følgende par år næsten syge konstant. Vores datter havde mellemørebetændelser ca to gange om måneden. Vi hat forsøgt med kraniosakral-terapi, som har hjulpet især den ene af vores børn. Vi har også prøvet med Bio-strath. Tror på det har en virkning, men det er "for omfattende" til at vi har kunnet opretholde "behandlingen". (så og så mange dråber flere gange om dagen..)

Med venlig hilsen Mette.
 
Re: Immunforsvar 11-03-2008 14:26
By alaala Reply
Hej
Det er rigtigt, at for tidligt fødte kan have nedsat emunforsvar - det er sket for min søn, så jeg går pt. hjemme på tabt arbejdsfortjeneste. Men der skal meget til. Normale børn har 8-11 infektioner/virus om året, primært i hvinterhalvåret.
For at få bekræftet et nedsat emunforsvar skal man sørge for at gå til læge hver gang de er syge - ellers er der ingen dokumentation. Og tag en snak med kontaktlægen fra neonatal. Det er dog kun noget, der varer de(t) første år af barnet liv - som regel kun lige en måneds tid, til barnet får kræfter igen.
Mvh, Anette
 
Re: Immunforsvar 17-03-2008 08:54
By RittigRittig Reply
> Det er rigtigt, at for tidligt fødte kan have nedsat emunforsvar - det er sket for min søn, så jeg går pt. hjemme på tabt arbejdsfortjeneste. Men der skal meget til.
> For at få bekræftet et nedsat emunforsvar skal man sørge for at gå til læge hver gang de er syge - ellers er der ingen dokumentation.

Der er en måde mere: En uge i respirator på intensiv! (2 år gl. med svær lungebetændelse)

Så fik vi bevilget tabt arbejdsfortjeneste.

Så vidt jeg kan bedømme på mine børn, kan dårligt immumforsvar godt række ud over det første år. Er der ikke noget med at børn faktisk slet ikke har noget immomforsvar det første år? De opbygger først deres eget herefter? Nå, jeg er ikke ekspert, men de meget sarte og hyppigt syge børn forsvandt for vores vedkommende først efter ihvertfald 2 år. Nu er de 4, og nu er der intet sart at spore mere.

Pyt, det vigtigste er at det går over.

Mvh.
Claus
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....