Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Søvnen 27-01-2008 20:21
By MiaF2MiaF2 Reply
Har forstået at der er mange der har problemer med at få jeres børn til at sove osv. Vil I forskellige ikke fortælle om jeres børns problemer?

Her ved vi nemlig ikke rigtig om det er pga. den FTF eller bare normalt.. Laura Emilie (17 måneder) falder fint nok i søvn i sin egen seng efter en flaske, men så vågner hun altid mellem 22-24 og bliver ved med at vågne, indtil vi tager hende ind i vores seng. Der kan hun nemlig røre ved mors hoved/mund, og så falder hun hurtigt i søvn og sover fint resten af natten. Det er noget hun har gjort lige siden hun kunne (både ved flaske og sovesituationer) - trykhed.
 
Re: Søvnen 28-01-2008 06:46
By kjærgaardkjærgaard Reply
vores søn der er 5 år sover stadig lige ved siden af mig, vi har da han blev 4 købt en ekstra boksmadras der står lige op af vores.
han er meget utryg om natten og har behov for at jeg er der lige til at ta hans hånd, tit vågner han ikke helt fordi han mærker at jeg er der.
vi har valgt at gøre sådan, både for hans skyld, men også på grund af vores nattesøvn, når det nu er blevet som det er, er det da ret hyggeligt syntes jeg.
v.h helle
 
Re: Søvnen 01-02-2008 16:26
By kjærgaardkjærgaard Reply
> > kjærgaard wrote:
> > vores søn der er 5 år sover stadig lige ved siden af mig, vi har da han blev 4 købt en ekstra boksmadras der står lige op af vores.
> > han er meget utryg om natten og har behov for at jeg er der lige til at ta hans hånd, tit vågner han ikke helt fordi han mærker at jeg er der.
> > vi har valgt at gøre sådan, både for hans skyld, men også på grund af vores nattesøvn, når det nu er blevet som det er, er det da ret hyggeligt syntes jeg.
> > v.h helle
> >
>
>
 
Søvnen 22-02-2008 20:58
By mullercmullerc Reply
Vi har mere det modsatte med vores søn født uge 33 + 1.
Han har altid selv været godt til at sige til når han var træt, gør det stadig i en alder af snart tre. Søvnbehovet er og har altid været højt, men til tider sover han meget uroligt, men det er nok ganske naturligt.
Men søvnbesvær har vi faktisk ikke meget af.
 
Re: Søvnen 14-10-2010 10:22
By hollyholly Reply

 

hej. vi har en datter der er født i uge 31+ 4 hun er to nu. Problemet er vi har prøvet at få hende til at sove på sit eget værelse i en halv måned nu og det vil hun ikke kun hvis hendes far sover ved hende. men sover hun i soveværelset i sin egen seng så kan hun sove.. kan hun være mangler tryk hed, og hvordan kan vi hjælpe hende..

 
Re: Søvnen 04-10-2011 22:35
By SimonBSimonB Reply

 

Vi oplever PRÆCIS det samme som trådstarter:

 

Vores oplevelse:

 

Vores søn, som havde termin d. 6/1-11, men som altså er syv uger for tidligt født, sover ganske forfærdeligt. Det gælder både dag men særligt nat.


Han har siden fødslen i ca. 90% af tiden vågnet 5-15 gange hver nat. Det er lykkes ham at sove igennem én gang (seks timer), hvor vi ironisk nok var ude at rejse.
 

Vi har – siden det har været muligt – kørt rutiner med ham, så han hver aften spiser kl 18, leger lidt, får et bad og pusles, så han falder i søvn kl 19 (plus-minus).
 

I begyndelsen af hans liv, ville han overhovedet ikke sove, og var dybt ulykkelig, hver eneste gang, han skulle sove. Det problem er væk, og blev bl.a. løst ved at afspille hvid støj (cd og bog købt af australsk børnelæge = sov godt). Desuden har rutinerne hjulpet, således at han nu sover nærmest på kommando.
Han sover for sig selv, på et værelse der er fint tempereret, mørkt og rart.
 

(Han falder som regel til ro, når han kommer ind til os, men det vil vi gerne undgå. Han piller dog meget i os, når han ligger sammen med os)
 

Vi har på et tidspunkt ført regnskab med hans håbløse søvnmønster/antal opvågninger, men har droppet det igen, da det var for deprimerende at stå op til. Det skal siges, at det var før vi kom til ørelæge, som fandt ud af, at han havde børnepolypper, og fik dem under kontrol med binyrebarkhormon, og hvor han sov aller værst (15-18 opvågninger hver nat – med ca. 30-45 min. Interval). Det er altså et overstået kapitel, men Hugo sover stadig ganske elendigt (dog ikke nær så miserabelt som før behandlingen). Vi har forsøgt at hæve hovedgærdet lidt – dog uden resultat.
 

Han har siden fødslen døjet med hård afføring, og over en periode på et par måneder, havde han kun afførring med ”vores” hjælp hver 15. dag (lactulose og saltvandsopløsning via rectum). Han er på vej ud af lactulose-kuren, men har lidt for ofte ret hårde pølser (forvoksede harelorte).
 

Han får grød, A-38, brød, leverpostej, kødpølse, melon, agurk, figenstang, havregrød/øllebrød, kylling/ris (færdiglavet)
 

Om dagen er han en meget glad, nysgerrig men også meget krævende og sensitivt barn. Vi må ikke gå fra ham, og der skal konstant ske noget. Han har fra fødslen været vant til, at være op af os, da vi jo sad med ham døgnet rundt i begyndelsen, og senere har siddet rigtig meget i sele.
 

Han spiser godt men drikker ikke van(d)vittigt meget vand. Får modermælkserstatning inden sovetid om aftenen (en flaske), og får en om morgnen.
 

Om dagen sover han samlet 1,5-2 timer over to gange.
Vi har spurgt vores egen sundhedsplejerske, men hendes råd har ikke virket.

 

Hvad skal vi gøre? Affinde os med at vi bliver torteret hver nat, og er blevet det siden november 2010?

Hvad kan man gøre?

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....