Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Første børnehavedag 04-02-2008 14:04
By mullercmullerc Reply
Ja så kom den store dag....første dag i børnehave. Den startede desværre med fastelavn og tøndeslagning, så for Simon var det mere end rigeligt, han er vant til 2 ándre børn i dagpleje, her var pludselig 34 andre.
Ja det var nok lige så hårdt for moren her.

Men det skal nok gå. Håber dog bare de vil forstå at Simon ikke skal vækkes efter 1½ times søvn, når han er vant til at sove 3 timer!!!
Ja der er mange bekymringer, men vi prøver ikke at lade dem skinne igennem.
Nogle med erfaringer om opstart i børnehave, tænker mest på pædagoger, der har deres "standarder" og "plejer".
Hilsen Helle
 
Re: Første børnehavedag 07-02-2008 17:49
By annielanniel Reply
kære muller

jeg håber da for Simons skyld, at I (forældre) har haft en rigtig god snak med børnehaven om, hvem jeres barn er og, hvilke standarder han er vant til!

Som erfaren pædagog ved jeg. at det er standard at skulle tage udgangspunkt i det enkelte barns resurser.

Fint at Simon alligevel klarede 1. dag med fastelavn og tøndeslagning - der må være krummer i den dreng.

vh Annie Larsen
 
Re: Første børnehavedag 12-02-2008 20:28
By mullercmullerc Reply
> anniel wrote:
> kære muller
>
> jeg håber da for Simons skyld, at I (forældre) har haft en rigtig god snak med børnehaven om, hvem jeres barn er og, hvilke standarder han er vant til!
>
> Som erfaren pædagog ved jeg. at det er standard at skulle tage udgangspunkt i det enkelte barns resurser.
>
> Fint at Simon alligevel klarede 1. dag med fastelavn og tøndeslagning - der må være krummer i den dreng.
>
> vh Annie Larsen
>

Jo vi har haft et møde med Simons "kontaktperson" især ang. hans store søvnbehov. Det vil de så tage til sig og sørge for at han ikke bliver vækket som de andre børn gør efter 1½ time.Og trods det blev fremlagt på et medarbejdermøde, glipper kommunikationen alligevel og en af de voksne "vækker" Simon efter 1½ time ved at rulle gardinerne op.
Jeg bliver bare så hamrende sur og umulig og kan næsten ikke tale ordentligt.....forbandede idiot var jeg ved at kalde hende. For det resulterer selvfølgelig i kropumulig og dødtræt dreng og minus kvalitetstid. ØV
Men ellers går det fint i "den store nye verden". Simon er glad for børnene og at skulle have madpakke med.
 
Re: Første børnehavedag 13-02-2008 13:11
By annielanniel Reply
>
Kære muller
den stakkels person har vel ikke gjort det med vilje. kommunikationsbrist er noget som vi må lære at leve med, for det kan ikke undgås og slet ikke i en institutionsverden med mange medarbejdere.
kropumulig og dødtrætte børn er noget som følger med at være en børnefamilie.
KVALITETSTID kan ikke altid forudbestilles - verden er hele tiden foranderlig ligesom vores børn.
hvis din søn vælger at være kropumulig = ønsker ikke kvalitetstid- så er det sådan den dag- det kan han godt tåle , men så er det jeg tænker: Kan du det?

mvh Annie
 
Re: Første børnehavedag 14-02-2008 19:11
By mullercmullerc Reply
Hej Annie

Ja jeg ved jo godt at børn har plus og minusdage, ligesom alle os andre. Og det er en stor mundfuld at starte i børnehave, måske især for et ftf barn, som tit ikke kan kapere så mange indtryk.
Og nej pædagogen havde misforstået en vigtig information, ikke med vilje, men det var bare rigtig uheldigt, idet vi lige er startet. Og mor her er måske en smule "oppe på dupperne" over skiftet fra den trygge dagpleje til børnehave. Så det ene med det andet.
Og vi har da svært ved som forældre bare at "se til" fra sidelinjen når det umulige barn folder sig ud, især når det er resultat af for lidt søvn. Jeg overlever dage uden kvali.tid, men har da brug for det, ligesom mit barn, men kold vand i blodet, jeg tror med tiden vil alt det blive bedre.
Ville dog bare ønske der var større forståelse for dem der ikke er "standardbørn" både i institutioner og i resten af samfundet.
 
Re: Første børnehavedag 15-02-2008 22:16
By annielanniel Reply
kære Muller

du har så evig ret:o)

og - hvor kan jeg selv huske det - altså ikke at have et "standard barn"!

mangel på søvn - tja det fik vi første indhentet efter 10 år eller var det 11 år - kan ikke lige helt huske præcis, hvornår - jeg husker mest det var meget hårdt at begynde i skole især de første 5 år!

egentlig havde vi meget forståelse i børnehaven med hensyn til vores barns "standarder" - men måske var det også fordi vi her var tilknyttet PPR og at der var særlige behovs resurser til vores barn.

mvh Annie
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....