Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Start i dagpleje 28-07-2008 12:39
By mariannelundmariannelund Reply
Hej
Jeg fik en søn født uge 34+1 og han var og er meget stor ved fødsel vejede han 3368 og var 54 cm lang. Bare rolig kender fabrikationsdagen han er reagensglas barn. og idag 10 mdr er han 87 cm og 13 kg. Motorisk er han ca. 6 til 7 mdr. men god tilkontakt med omgivelserne
Vi er startet i dp. og dette startede 1 juni jeg var med i 10 dage så vi kunne starte med 2 timer om dagen hvor han var der. men lige siden vi startde har han haft store søvnproblemer om natten og græder og er utrøstelig og far dur ikke, inden dp. var far ligeså god som mor. Jo vi er ved at blive lettere vanvittige. Han har klaret sig fint i dp og god at have med alle steder hen, men når vi kommer hjem, ak en koncert. kommunen mener ikke at han behøver spcielle hensyntagen, hvad gør vi med legestue+ når han skal i gæstedp. osv. Jeg savner lidt gode råd hvis nogle vil dele lidt ud.

 
Re: Start i dagpleje 19-10-2008 20:12
By hecemeheceme Reply
Hejsa
Nu er det lidt tid siden, du har skrevet indlægget, så jeg ved ikke hvor meget, du kan bruge mit svar til noget mere, men vi deler dine frustrationer fuldstændig lige for tiden.
Vores søn er født 30+3 og er i dag 14 mdr. Han går godt nok i vuggestue, så tingene er lidt anderledes, men han har tidligere virket tryg og rolig, hvor nu er puttesituationen fuldstændig umulig, han vågner flere gange om natten og appetitten er dalet en del - og han er også mere eller mindre gået i stå motorisk, siden vi startede.
Jeg ved det ikke selv af erfaring, men jeg har hørt andre tale om, at man kan søge om at få betalte fridage (tabt arbejdsfortjeneste) i forbindelse med gæstedagpleje og legestue, da det jo netop ofte er ved skiftende rammer, at de reagerer. Vi har selv valgt at tage fri og passe vores søn hjemme, når der er dage eller uger i forbindelse med sommerferie, hvor de slår flere vuggestuer sammen og evt. flytter lokaler for perioden. I forhold til at få hjælp fra kommunen, er vi blevet gjort opmærksom på, at vi skal have en børnelæges vurdering af vores søns behov for hjælp, hvad det end måtte indebære. I vores situation er vi automatisk tilknyttet hospitalet, indtil han kan gå, og bliver indkaldt til undersøgelse hver 3 md., men i jeres situation ville jeg nok forsøge at henvende mig til børneafdelingen og høre dem ad, om man kan få en konsultation, når kommunen ikke støtter op om det.
Vi har haft problemer med kommunen af flere omgange, og der har hospitalet været fænomenale til at hjælpe os.
Vi har p.t. også en tid igen inden for den næste uge, hvor vi håber på, at de vil skrive et brev i forhold til hans ekstra behov.
Håber du kan bruge svaret til noget - og at det i øvrigt går meget bedre igen... Jeg kunne meget godt tænke mig at høre, om det er blevet bedre, eller hvad der er sket siden i forhold til forhåbninger for min egen søn;-)
Mvh Heceme
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....