Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Samarbejde med kommunen 10-09-2008 18:54
By williamwilliam Reply
Jeg er socialrådgiverstuderende og selv mor til William født i 34 plus 4.
Jeg er ved at lave en lille mini undersøgelse om hvordan forældre oplever samarbejdet med kommunen. F.eks ved ekstra plads i dagpleje, motorikkonsulent´eller andre støttemuligheder. Så Ville blive glad hvis I ville skrive et par ord om hvordan I har oplevet samarbejdet?

På forhånd mange tak

Hilsen
Anne-Kristina
 
Re: Samarbejde med kommunen 19-10-2008 20:26
By hecemeheceme Reply
Hej Anne-Kristina.
Vi står netop i en situation, hvor vuggestuen ansøger om hjælp til vores søn, så jeg skal meget gerne melde tilbage, når vi hører nærmere.
Jeg har tidligere søgt om betalt deltid (tabt arbejdsfortjeneste) på baggrund af vores søns sanseintegrationsproblemer og store tryghedsbehov, men det er blevet afvist med henvisning til, at vi ikke har hospitalets ord for dette behov. Desværre var det under strejken, så vi havde ikke mulighed for at indhente udtalelser fra børnelægen. Vi skal til endnu en konsultation med vores søn på hospitalet indenfor den næste uge, og hvis der er noget hjælp at hente der, overvejer vi at ansøge om deltid igen. Og det skal jeg også gerne berette om.
I forhold at vores søn talte for to i vuggestuen, havde hospitalet, da han var ca. 8 mdr., lavet en anbefaling til kommunen, hvor de skrev lidt generelt om for tidligt fødtes behov for at tælle for to, og det var desværre ikke nok.
Alt i alt er vi på nuværende tidspunkt lidt ærgelige over, at vi ikke selv tages seriøst nok ved kommunen, så der først handles, når "skaden" er sket - at man skal have børnelægens udtalelse, som jo er baseret på en halv times samtale, førend der er hjælp at hente.
Håber du kan bruge det til noget.
Mvh Heceme
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....