Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Eye Q til spædbørn 13-09-2008 21:03
By hklosterhkloster Reply
Hej,

Er der nogle der har erfaringer med Eye Q til spædbørn?
Vi har en pige på nu 12 uger - hun er født i 31+0. Resten af familien - 2 drenge på hhv. 8 og 6 år, samt vi to voksne har dagligt taget Eye Q i et par år og vil nu også gerne give det til vores lille datter.

MVH hkloster
 
Re: Eye Q til spædbørn 17-09-2008 14:11
By JohannesmorJohannesmor Reply
hejsa

Det her er min helt personlige holdning. Jeg er generelt meget skeptisk overfor kosttilskud mm, idet jeg synes det er mere reglen end undtagelsen at de er ordentlig gennemprøvet og virkning/bivirkning dokumenteret.

Jeg ville som udgangspunkt ikke give et 12 uger gammelt barn kosttilskud, her aner ingen noget om langtidskonsekvenser mm. Det er jo noget helt særligt den første tid, hvor barnet vokser meget.

NÅR DET SÅ ER SAGT, SÅ....
Jeg havde også hørt en del om eyeQ og har nu læst en del undersøgelser, og det sammen med viden om at omega 3 og 6 fedtsyrer koncentreres i modermælk, gjorde at jeg ændrede mening en smule.

Jeg har således selv taget eyeQ, mens jeg ammede (ammer stadig delvist og tager stadig eyeQ).
Da Johanne var 6 måneder i korrigeret alder begyndte vi med skemad, og der har jeg valgt at se på eyeQ som et fedtstofs-produkt, og børn skal jo have ekstra fedtstof. Så nu får hun ca 3-5 ml flydende eyeQ på en ske til morgenmåltidet.

Grundlæggende er jeg altså imod, men synes argumenterne for var så gode, at jeg alligevel giver det. 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....