Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Hvad gør vi vedr. sygedage i dp? 05-10-2008 23:34
By evigglad80evigglad80 Reply
Vores datter som er født i uge 8+2 er netop startet i dp og tæller for to da hun er lidt sart psykisk mht for meget larm og uro.

Hun har haft en noget kaotisk start idet dpmor først havde fri, derefter var syg, så skulle hun på kursus osv, så hun har endnu ikke været der en hel uge, til trods for at hun startede for over en måned siden.

Hun vil heller ikke være der alene, dp-mor kan simpelthen ikke trøste hende og selv når jeg kommer igen hurtigt så har jeg svær ved at få hende til at falde til ro igen - hvad gør vi? Jeg skal starte om 10dage og hun har endnu ikke været der alene bare en halv time :(

Nå, men til mit oprindelige spørgsmål. Hvis vores datter er syg, hvilket hun desværre ofte er, hvad gør vi så mht arbejde? Vi kan jo kun blive hjemme på barnets 1. sygedag, men kan det være rigtig at vi så skak bede andre familiemedlemmer om at tage fri fra arbejde?
Eller selv holde fri og miste penge? Det blir jo til en del i sidste ende med alle de sygedage hun har :(
 
Re: Hvad gør vi vedr. sygedage i dp? 14-10-2008 10:41
By RittigRittig Reply
Du kan evt. søge kommunen om tabt arbejdsfortjeneste, så du kan passe hende hjemme lidt længere - til hun er klar til at starte i DP.
Vi havde også en kaotisk opstart i DP, det gik slet ikke. Efter rigtig meget sygdom fik vi bevilget nogle måneder "ekstra barsel" til ungerne var klar til DP opstart igen. Denne gang fik vi også vore 2 børn til at tælle for 3, så DP havde bedre tid til at tage sig af børnene, og der blev mindre uro (pga færre børn). Det gav en rolig og fornuftig DP start, og siden fungerede DP bare fremragende. Men indrømmet, vi var sgu lidt små-desperate efter den første DP opstart, hvor ungerne var utrygge, forstyrrede og konstant syge.

Claus Rittig, Aalborg
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....