Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Venter du tvillinger? 12-08-2010 16:45
By EvaMondayEvaMonday Reply

Kære alle

 

Jeg håber at det er ok, at jeg skriver herinde - det gør jeg fordi jeg kan forestille mig at en del kommende tvillinge-forældre kigger forbi.

 

Jeg arbejder Monday Production, hcor vi lige nu søger medvirkende til en ny tv-dokumentarserie om tvillinger, der forventes at blive født i januar. Herunder er lidt mere om projektet:

 

Hvordan er det at få tvillinger? Det er der en mange, som interesserer sig for lige nu. Og endnu flere vil gøre det til januar, når også Kronprinsparret forventes at blive tvillingeforældre…
 
Men én ting er en royal tvillingefødsel. Noget andet er de tvillinger, som hvert år kommer til verden i helt almindelige danske familier.
 
Med afsæt i den interesse for tvillinger, som den kommende royale fødsel har skabt, søger Monday Production par, som skal føde tvillinger omkring samme tid som Kronprinsesse Mary, altså omkring årsskiftet 2010/2011, til et dokumentarprogram om, hvordan det er at få tvillinger.
 
Er du interesseret i at høre mere om programmet, kan du helt uforpligtende skrive til mig med navn og telefonnummer på tvillinger@monday.dk eller ringe på 26 72 98 55.
 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

Eva

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....