Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Problemer med øjenkontakt, 5 årige(Er helt ny) 28-10-2010 17:13
By SveskeSveske Reply

 

Hejsa.
Har ikke tidligere været inde på jeres side, men håber I alligevel vil give mig nogle råd med på vejen.
Mads (min søn) er 5 år gammel, født i 30 +3, og der har aldrig været nogle problemer med ham.Selvf. har han været lidt bagefter motorisk, men siden 2 1/2 års alderen har han været alderstilsvarende på alle måder.Og det er han også nu, intet præmature over ham.
Men, i snart et lille årstid har børnehaven og jeg arb. med at han skal have øjenkontakt når han snakker med nogen, både børn og voksne. Han kan kigge syvhundrede andre steder hen end på den han taler med. Der er ikke noget med generethed el at han syntes det er ubehageligt med øjenkontakt, det falder ham bare ikke naturligt. Det samme når han skal lave noget  finmotorisk. Finmotoriken fejler ikke noget men han kan ikke koncentrere sig i ret meget længere end 10 min af gang. Det siger ham ikke noget.
Nu ville det jo være nærliggende at tro han har koncentrationsbesvær, men det er heller ikke tilfældet. Han er rigtig god til at fordybe sig og lege koncentreret....... når det er noget han vælger. Misforstå det ikke som stædighed, det’ er det heller ikke.
Han kan se det han skal til børneundersøgelser og det hele. Så alt i alt har jeg et barn der på ingen måde bære præg af at være født for tidligt.
Men i dag kom jeg og en pædagog på hans stue til at snakke om det, og det har så gjort at jeg tyer til jer.
Er det noget nogle af jer kender til eller har nogle bud på ?
Det behøver jo heller ikke være præmaturet, men det er jo et sted at starte.
Jeg kontakter selvf. vores egen læge og får hende ind over samt en øjenlæge selvf.
På forhånd tak
 
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....