Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Gravid igen... 01-01-2004 11:32
By JoyJoy Reply
Har tobias på 2½ år :) han er født i 31. uge, vækshæmmet. Glæder mig meget til at Vi skal have en lille ny, men Tobias forløb - det spøger i mit baghoved! Så kunne godt bruge lidt erfarring af jer der står/har stået i lig. situation.... (hvis siden overhovde bliver brugt mere??? her ser noget dødt ud???) Mange hilsner fra Joy Joy. Mor til Tobias 290601 (født 9 uger før tid 1166 g og 38 cm)
 
Re: Gravid igen... 02-01-2004 04:32
By popo Reply
[quote] Glæder mig meget til at Vi skal have en lille ny, men Tobias forløb - det spøger i mit baghoved! Hej Joy Jeg kender det godt. Jeg har to drenge, hvor den ældste er født i uge 30 ved kejsersnit pga moderkageløsning. Anden gang gik det heldigvis fint og jeg fødte normalt, fem dage over termin Både min læge og min jordemoder var rigtig gode til at tage sig af mig både psykisk og fysisk. De lyttede til alle mine bekymringer og undersøgte mig hellere lidt grundigere eller oftere end at jeg skulle være bekymret. De fulgte mig tæt under hele graviditeten og jeg var til en del ekstra besøg hos dem begge og blev scannet et par gange. Det endte med at jeg blev sygemeldt for at forhindre en ny for tidlig fødsel. Prøv at nyde det! Men ellers skriv igen. Det kan også hjælpe lidt bare at "snakke" om det. Stort tillykke De bedste hilsner Pia, mor til Marcus 300399 30+3 & Christian 240401 fg.
 
Re: Gravid igen... 02-01-2004 11:00
By LeneLene Reply
Hej Joy Jeg har 3 børn, første er født i uge 31+3 pga svangerskabsforgiftning. Anden gang var jeg nervøs, ikke så meget i starten, men da jeg nærmede mig uge 30, hvor blodtrykket steg første gang, og blodtrykket igen steg en smule, blev jeg meget nervøs. Jeg gik til egen læge, og han var utrolig god. Han tog mig altid alvorlig, og jeg var til mange ekstra kontroller for at få tjekket mit blodtryk. Min jordemoder følte jeg ikke helt kunne forstå, hvorfor jeg var nervøs, hun mente ikke, at blodtrykket var specielt højt. Men første gang kunne jeg ikke selv mærke, da det blev rigtig højt, så jeg havde stort behov for at få det kontrolleret ofte. Det fik jeg som sagt, og det hjalp meget. Jeg gik tiden ud på nær en uge, og oplevede en normal fødsel (første gang kejsersnit), det var bare skønt. Tredje gang havde jeg let forhøjet blodtryk fra starten, og der havde jeg en fornemmelse af, at jeg ikke ville gå tiden ud. Jeg blev sygemeldt tidligt, da jeg er dagplejer og ikke kan aflaste. Derefter havde jeg mere ro til at nyde graviditeten. Jeg gik til kontrol ved egen læge tit, og blodtrykket var rimeligt indtil uge 34. Så blev jeg indlagt, og fødte igen lidt for tidligt i uge 35+3. Men jeg vil også sige som Pia, det hjælper at snakke om bekymringerne, og sørg for at få ekstra tider ved læge/jordemoder, det hjalp i hvert tilfælde mig, så jeg ikke var så bekymret. Held og lykke Hilsen Lene (Stine uge 31+3 1995, Mathias uge 39 1998, Simon uge 35+3 2002)
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....