Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Korttidshukommelsen 20-05-2004 08:34
By PuppePuppe Reply
Jeg har en søn på 16 år,der er født 2 måneder for tidlig, han har problemer med at huske, jeg har læst om et computerprogram som skulle kunne afhjælpe dem med at blive bedre til at huske, det er hans korttidshukommelsen det er galt med, er der nogle der kan hjælpe?
 
Re: Korttidshukommelsen 22-05-2004 06:28
By LeneLene Reply
Hejsa Jeg kender ikke noget til træning af hukommelse, men har en folder liggende fra et center der hedder Mentalfitness & Forskningscenter Aps. Kender du det? Folderen hedder Hjernetræning af børn med DAMP, og der står også noget om bedre hukommelse og træning via computer. De har en hjemmeside der hedder www.mentalfitness.dk Hilsen Lene (Stine uge 31+3 1995, Mathias uge 39 1998, Simon uge 35+3 2002)
 
Re: Korttidshukommelsen 29-05-2004 01:43
By AnneAnne Reply
citat: Jeg har en søn på 16 år,der er født 2 måneder for tidlig, han har problemer med at huske, jeg har læst om et computerprogram som skulle kunne afhjælpe dem med at blive bedre til at huske, det er hans korttidshukommelsen det er galt med, er der nogle der kan hjælpe?
 
Re: Korttidshukommelsen 29-05-2004 01:47
By AnneAnne Reply
Hej Puppe - Jeg kan desværre ikke give dig nogen "hints" - men jeg er meget interesseret I at høre fra dig når/hvis du får held i din søgen. Jeg har selv et barn ( 8 år) som har samme problem.
 
Re: Korttidshukommelsen 01-06-2004 08:28
By RikkeHRikkeH Reply
Hej Puppe m. fl. Har i prøvet at kontakte en healer? Ofte kan der ligge blokeringer som vedrører den første svære tid i livet, og disse kan "spærre" for den optimale udnyttelse af hjerne såvel som organers funktionsdygtighed. Blot et foreslag ;-) Lyse og kærlige tanker, Rikke
 
Re: Korttidshukommelsen 22-07-2004 10:28
By RittigRittig Reply
Hej! Nu er din søn jo halvgammel, så måske der kan tages alternative midler i brug? Jeg har altid haft en ringe hukommelse (men jeg er ikke født for tidligt). Jeg er 40. Især da jeg gik i gymnasiet var det irriterende, så min gamle moster kom med en bog til mig - "Lær at huske" af Jørn Hjorting. Jeg tog imod bogen og smilede venligt, mens jeg tænkte "Jørn Hjorting? Giro 413?!? INGEN SKAL NOGENSINDE SE MIG MED DEN BOG!" Men jeg kom til at læse den alligevel. Og Hr. Hjorting kan åbenbart en ting mere end at underholde pensionister i radioen, han kan nogle teknikker til at huske ting. Metoder som man kan prøve at bruge. Hvis din søn er 16, kan det være han slet ikke ved hvem Jørn Hjorting er, og derfor gerne vil læse bogen? Mvh. Claus Rittig
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....