Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


manglene nattesøvn???????????. 29-06-2004 02:45
By tyrentyren Reply
Hejsa! Er der nogle der kender til det med manglene nattesøvn? jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er et problem som skylles at vores datter er præmatur eller det bare er sort uheld?. Vi har 3 andre børn og der har aldrig været nogle problemer med søvn. Det er værst hvis vi evt. har væeret i byen eller bare hjemme fra om aften,så har hun svært ved at falde til ro og som reglen er det kun mor eller hennes ælste søster der dur.Da vi står og skal på ferie,er jeg allerrede ved at blive nervøs for hvordan det vel gå.Er der nogle der har erfaringer med at tage på ferie med deres præmature børn???????. MED VENLIG HILSEN MOR TIL PIGE FØDT 12UGER FØR TID.
 
Re: manglene nattesøvn???????????. 08-07-2004 06:51
By Mor til 3Mor til 3 Reply
Hvis det er et problem at din datter ikke kan finde ro, kan jeg kun anbefale at I prøver med en kugledyne. Vi har en til vores yngste søn og den har udvirket mirakler Du kan leje en dyne her http://www.protac.dk/Default.asp?ID=2
 
Re: manglene nattesøvn???????????. 26-06-2007 13:15
By signerudesignerude Reply
tyren wrote:
Hejsa!
Er der nogle der kender til det med manglene nattesøvn? jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er et problem som skylles at vores datter er præmatur eller det bare er sort uheld?. Vi har 3 andre børn og der har aldrig været nogle problemer med søvn.
Det er værst hvis vi evt. har væeret i byen eller bare hjemme fra om aften,så har hun svært ved at falde til ro og som reglen er det kun mor eller hennes ælste søster der dur.Da vi står og skal på ferie,er jeg allerrede ved at blive nervøs for hvordan det vel gå.Er der nogle der har erfaringer med at tage på ferie med deres præmature børn???????.
MED VENLIG HILSEN MOR TIL PIGE FØDT 12UGER FØR TID.
Hejsa. Jeg kender alt til manglende nattesøvn - det kan tælle på to hænder, hvor mange gange vi har fået vores nattesøvn de sidste 2 år. Det er ubeskriveligt hårdt. Jeg er mor til Noah, født 29+1. Jeg syntes snart vi har prøvet alt: kugledyne, alternativ medicin- og behandling, sove hver for sig osv. men ingenting har hjulpet. Har du fået din datters øre tjekket? Noah sover ekstra dårligt, når han har haft lidt væske i øret - har ikke givet udtryk for at det gjorde ondt eller haft feber. måske et forsøg værd, og så er du på den sikre side:-)
Smil Signe
 
Re: manglene nattesøvn???????????. 28-06-2007 20:53
By Olivers morOlivers mor Reply
Nu har du vist ikke skrevet, hvor gammel dit barn er. Hvis vi taler 0-2 år, så kender vi godt problemet, du omtaler med hensyn til at være ude og komme hjem. Jeg tror, at dit barn bliver overstimuleret. Prøv at give dit barn plads i hverdagene d.v.s. undgå for mange byture og for mange indtryk. Jeg kan godt forstå, hvis det kan være svært med 3 andre børn i huset, men du kan måske forsøge dig frem, med at give dit lille barn meget ro og så se, om det har en virkning.
Hvis du kan PUTTE dig barn med en masse bamser omkring sig, så det føler sig tryg i en lille rede, så kan det evt. hjælpe. Det praktiserer vores søn selv i dag som snart femårig.
Min søn har haft utrolig meget glæde af kraniosakralterapi hos Michael Cohrt, som også bliver anbefalet her på sitet. Zoneterapi hos Kirsten Nielsen i Roskilde har også været et hit.
Det lyder som om, at du kunne have glæde af at læse Jonna Jepsens: For tidligt fødte børn og deres usynlige senfølger!

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....