Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Lavt stofskifte 19-04-2005 07:35
By LeneLene Reply
Hejsa Jeg har lige fået konstateret for lavt stofskifte, og har fået at vide, at det kan komme i forbindelse med graviditet/fødsel. Er der nogen der har prøvet det? Evt. i forbindelse med for højt blodtryk? Under sidste graviditet havde jeg for højt blodtryk, men det udviklede sig ikke til svangerskabsforgiftning som under første graviditet. Hilsen Lene (Stine uge 31+3 1995, Mathias uge 39 1998, Simon uge 35+3 2002)
 
Re: Lavt stofskifte 21-04-2005 10:20
By Berith Zenia FagergaardBerith Zenia Fagergaard Reply
Hej Lene. Ud over at modtage konventionel medicin, kan du også supplere med nogle gode urter som f.eks: Astragalus, rød solhat og russisk ginsing. Have en god tarmflora. Sætte gang i kredsløbet, evt. motion eller lignende. Kunne skrive mange flere ting, men håber at du kan bruge dette lille uddrag Med venlig hilsen Berith Zenia Fagergaard
 
Re: Lavt stofskifte 25-04-2005 09:56
By Nina TNina T Reply
Hej Lene, Nej tvært imod - jeg har nemlig fået konstateret forhøjet stofskifte efter min graviditet. Da jeg endelig fik taget mig sammen til at få det undersøgt, måtte jeg have hjertemedicin, for at kunne sove om natten. Jeg fødte for tidligt på grund af en streptokok B infektion. Som jeg har den grumme mistanke til at have fået, da jeg fik taget fostervandsprøve. Mange hilsner Nina (Oliver 26+1 2002)
 
Re: Lavt stofskifte 26-04-2005 09:51
By Berith Zenia FagergaardBerith Zenia Fagergaard Reply
Jeg har lige været på et kursus, hvor en læge underviste i at man sagtens kan få for lavt stofskifte i forbindelse med en graviditet. Der blev dog også sagt at der forud godt kunne have været et forhøjet stofskifte. Da jeg fødte min søn i uge 26,3 reagerede min krop meget kraftigt på medicinen, som både skulle modne min søns lunger, og prøve at stoppe en eventuelt fødsel, som alligevel gik igang. Så jeg rendte rundt med forhøjet blodtryk, samt lidt sukkersyge. Heldigvis gik det i sig selv igen. Men tilbage til dit spørgsmål, har jeg som sagt fået undervist at der er kvinder der får for lavt stofskifte i forbindelse med graviditet.
 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....