Bestyrelses-login
Giv en donation


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register


Høj smerteterskel 13-06-2005 08:19
By pyramidpyramid Reply
Vi har 2 piger på godt et år som er født 7 uger for tidligt, vi er begyndt at observere at den ene har en utrolig høj smerte terskel, er der nogle der kender noget til dette?
 
Re: Høj smerteterskel 26-06-2005 10:34
By ElizabethElizabeth Reply
Ja, jeg har tvillingedrenge født 13 uger for tidligt og de har været meget påvirket af deres høje smertetærskler. Nu er de 4 år og er ikke bange for noget. I det sidste år er de begyndt at reagere på smerte som andre børn, i det øjeblik at der sker noget. Men fordi de ikke har kunne mærke så meget før, har de ikke de samme erfaringer som andre børn - og ikke den samme frygt for at noget vil gøre ondt. De kan hellere ikke huske at noget har gjort ondt, og dermed kan ikke lære af erfaringer. Det betyder nok at du skal være mere påpasselig ved at lære dem at noget er "farligt". Mere kan jeg ikke sige, jeg er ved at lære selv hvad konsekvenserne er.
 
Re: Høj smerteterskel 01-12-2009 15:03
By orakelorakel Reply

pyramid wrote:
Vi har 2 piger på godt et år som er født 7 uger for tidligt, vi er begyndt at observere at den ene har en utrolig høj smerte terskel, er der nogle der kender noget til dette?
 

 

Hej Pyramid,

 

Ja, for tidligt fødte børn kan godt have en meget høj smertetærskel.

Jeg har hørt fra læger som har med præmature børn at gøre, at de har observeret at børnene senere hen, ikke er bange for fx at blive stukket med nåle (blodprøver) at man hiver lidt i dem, eller tager ved, hvor andre børn ville trække sig.

Og at de derfor også er meget frygtløse som der bliver skrevet nedenfor.

 

mvh
A.

 
 

Gravid

Er du gravid og bekymret for at føde for tidligt?

 

Læs her før du går videre på vores website....