Bestyrelses-login
Giv en donation

Emnerådgivning

Har du brug for et svar? 

Har du et problem, som du ikke kan få svar på andre steder, eller har du bare lyst til at snakke med en anden, som har oplevet det samme som dig, og som kan give dig et par gode råd, så har Dansk Præmatur Forening en lang række emnerådgivere, der kan hjælpe dig.

Emnerådgivningen består af præmaturforældre, der primært ud fra egne erfaringer har indsigt i forholdene inden for de respektive emner samt voksne, der selv er født for tidligt. Der lægges stor vægt på, at emnerådgiverne er nået så langt i deres egen bearbejdning, at de har overskud til at være dem, der lytter og giver.

Rådgivningen er anonym og gratis og ydes til alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Den henvender sig ikke kun til forældre, men også til fx fagpersoner og pårørende, der har kontakt med for tidligt fødte børn.


Der bliver rådgivet inden for en lang række emner, og inden for mange af områderne er der flere emnerådgivere. Søger du rådgivning inden for et emne, som ikke er repræsenteret, er du velkommen til at kontakte koordinatoren for Emnerådgivningen.


Vil du være emnerådgiver?

Alle emnerådgivere er medlem af Dansk Præmatur Forening, da rådgivningen repræsenterer foreningen.

Hos Dansk Præmatur Forening er det meget vigtigt at de der har brug for hjælp eller et godt råd får kontakt med de rigtige mennesker. Som emnerådgiver skal du deltage i kurser der gør dig klar til at behandle de henvendelser der måtte komme på bedste vis. Foreningen sørger for at du er godt klædt på til at kunne rådgive vores medlemmer.

Har du erfaringer, som du gerne vil dele med andre? Kan du relaterer dine personlige erfaringer til andres? Er du nået så langt i din egen bearbejdning, at du har overskud til at være den, der lytter og giver? Kontakt vores emnerådgivning, hvis du vil høre mere og kunne være interesseret i at være emnerådgiver i kortere eller længere tid.

Kontakt emnerådgivningen på:
 

E-mail: emneraadgivning@praematur.dk