Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 


 

 

 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Dagpleje og rygning 27-06-2007 15:13
By adminadmin Reply
Jeg har en søn født i uge 30+6, der, når han bliver 11 måneder, skal til at blive passet ude.

Sundhedsplejersken anbefalede os at søge om dagplejeplads pga. de færre børn. Nu er vi imidlertid blevet tilbudt en dagpleje, der har en hundehvalp (som på sigt skal kunne ligge selv i et andet rum, men som jo endnu ikke kan det en hel dag), og hvor manden om aftenen ryger i de rum, min søn vil opholde sig i om dagen. Vi har besøgt dagplejemoderen, og man blev ikke mødt af en mur af røg, men kunne da godt fornemme, at der blev røget i lokalerne fra tid til anden. Da dagplejemoderen er utrolig sød og kompetent, hvorfor det uden tvivl er et sted, min søn ville falde godt til socialt, er mit spørgsmål, om røg og hund vægter så negativt, at vi skal takke nej? Jeg er nemlig i tvivl om, hvorvidt han er i forøget risiko for astma og allergi, med sin for tidlige fødsel? Samtidig skal jeg måske skrive, at jeg selv har lidt allergi for harpiks og parfume.

Vi er meget i tvivl!

Mvh.
Anonym
 
Re: Dagpleje og rygning 27-06-2007 15:14
By adminadmin Reply
Kære Anonym

Jeg ville skynde mig at takke ja til pladsen - og være glade over, at I føler jer sikre på, at jeres søn vil falde til der.

MEN der skal da ikke herske et øjebliks tvivl om, at passiv røg ikke er godt for børn - men det er jo svært at forhindre folk i at ryge i deres eget hjem. SÅ det er en hel anden og politisk diskussion om, hvad politikerne synes er ok for vore børn!

Gode hilsener
Majbrit Bennedsen