Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 


 

 

 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Ny graviditet og flyvning? 15-07-2007 22:04
By MiaF2MiaF2 Reply
Vi vil gerne have nummer 2 (har Laura Emilie som snart er et år, født 33+1), men kan jo ikke helt planlægge hvornår. Vi prøver skam nu.
Men så er det at Laura Emilie og jeg skal med en veninde sydpå næste år, men hvad hvis jeg er gravid? Var afsted i uge 26 da jeg var gravid med Laura Emilie, men den duer nok ikke når jeg har født for tidlig. Jeg vil nok heller ikke bryde mig om at være så langt henne, men hvad råderne lægerne/I? Slet ingen flyvning eller?
Jeg ved ikke hvorfor jeg fødte for tidlig, havde bare mange plukveer. Det er sikkert nemmere at vide når jeg er gravid (hvordan jeg har det), men min veninde vil gerne bestille rejsen i god tid, og så kan jeg jo nå at blive gravid efter vi har bestilt..

Mia