Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 
 


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Ansøgning om støttepædagog? 10-06-2006 15:34
By Helle ChristensenHelle Christensen Reply
Hej Mette

Jeg skriver til dig angående hvor, man skal bede om hjælp til en støttepædagog. Er det kommunen eller den tilsynsførende i dagplejen, jeg skal henvende mig til, ved du det?

På forhånd tak for hjælpen.

Hilsen Helle Christensen
 
Ansøgning om støttepædagog? 10-06-2006 15:33
By Mette AndreassenMette Andreassen Reply
Kære Helle

Hvis dit barn passes i dagpleje, vil der nok næppe kunne bevilges en støttepædagog. I dagplejen vil der ofte i stedet blive tale om, at barnet kan tælle for flere børn, således at det samlede antal børn i den konkrete dagpleje bliver reduceret. Hvis der er tale om ansøgning om/behov for støtte i børnehaven, vil det ofte være sådan, at PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) laver en vurdering. Hvis dit barn passes i dagpleje, vil jeg opfordre til, at du tager en snak med den tilsynsførende omkring eventuelle muligheder og derigennem søger råd og vejledning. Hvis dit barn går i børnehave, bør spørgsmålet om støttetimer i første omgang drøftes med lederen af børnehaven, som så kan orientere om, hvilken procedure der skal følges.

Med venlig hilsen Mette