Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 
 


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Endnu et spørgsmål? 15-07-2007 22:22
By MiaF2MiaF2 Reply
Kæresten og jeg har lige et par spørgsmål ang. vores datter Laura Emilie som er født 33+1.
For det første så vil hun ikke putte eller kramme. Altså vi kan ikke sidde og holde hende tæt ind til os, det vil hun ikke. Det eneste tidspunkt hun gerne vil være tæt, er når hun sover ved siden af mig i vores seng. (Hun har også lidt søvnproblemer, men det er vist normalt for FTF ser det ud til herinde) Nå men kan det være fordi hun er født for tidlig at hun ikke vil pusse nusse og en ting der kommer med tiden?

Vores andet spørgsmål er om det er normalt for alle børn eller kun FTF, at pille i ansigt/mund (hun stikker fingrene ind i min mund og piller især ved mine læber)? Laura Emilie har altid pillet i vores ansigt, men hun bliver ved (hun er 10½ måned) og det er ved specielle situationer. Når hun får flaske og når hun skal sove. Jeg tror det er en form for trykhed... Nogen gange hvis hun f.eks vågner, så skal hun bare havde mit ansigt og så falder hun til ro igen.

Bare lige et par ting vi undre os over.

Thomas og Mia