Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 
 


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Modermælkserstatning 10-02-2008 20:55
By adminadmin Reply
Jeg fik 2 drenge født 32+5 som egentlig trives, dog har de lidt problemer med luft i maven. Jeg har lige nogle spåørgsmål

Jeg har lige læst på nettet at man ikke skal give grøn Allomin til for tidlig fødte er det rigtigt og hvilken modermælkserstatning vil i anbefale?

Når vi nu skal til at gå over til vælling skal vi så regne de 4 mdr udfra fødsel datoen eller terminen eller en mellem ting.

Mvh
Stine
 
Re: Modermælkserstatning 10-02-2008 20:56
By adminadmin Reply

Jeg vil anbefale at du køber NAN 1 og giver dem. Hvis de ikke endnu er ved terminstidspunktet vil jeg give dem Pre-NAN - der er gode fedtsyrer i der er godt for deres hjerne.

Hvis du havde påtænkt at give Grøn Allomin, fordi det skulle gavne deres mavefunktion, er det en gammel skrøne fra den tid, hvor der i Grøn Allomin var tilsat Lactulose (afføringsmiddel). Nu køber man Lactulose i håndkøb på apoteket og giver det ved siden af.  Hvis det mest er luft i maven, der generer dem kan du købe Mylecon dråber og give dem. Det virker i det fleste tilfælde godt.

Mht til overgang til anden kost, så regner du som udgangspunkt med terminstidspunktet og det gælder enten det er vælling eller skemad. Hvis de er meget sultne, kan du dog godt give dem tilskud, midt mellem termin og den egentlige fødselsdato.

 

VH.

Majbrit