Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 
 


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Psykolghjælp 25-05-2015 15:25
By adminadmin Reply
Hej
 
Min bror og hans kæreste fik i november 2014 en søn, født 10 uger for tidligt. Det har i forvejen en dreng, som lige er blevet to år.
 
Selvom den lille har det godt og alt er gået nogenlunde planmæssigt på trods af den tidlige start på livet, så har de det svært nu.
 
Den langvarige indlæggelse af mor og barn var hård for dem alle og især for min svigerinde på 25 år, er nedslidt nu. Derudover har min bror svært ved, at finde ud af, hvordan han skal håndtere den lille, så det praktiske osv ligger på min svigerinde.
 
De har brug for hjælp, men har ikke meget overskud til selv at opsøge det. Ved I noget om, hvad der findes af tilbud til dem mhp støtte, psykologhjælp o.l.? Eller hvor de skal henvende sig?
 
Venlig hilsen

Søsteren 
 
Re: Psykolghjælp 25-05-2015 15:28
By adminadmin Reply
Kære Søster.

Tak for din henvendelse. Dejligt med en omsorgsfuld søster/svigerinde.
 
Det er meget hårdt at føde før tid og ikke mindst er det hårdt følelsesmæssigt. Din svigerinde og bror
kan få hjælp gennem deres sundhedsplejerske, som kan henvise til psykolog gennem kommunen eller de kan gennem egen læge få en henvisning til en privat psykolog.
 
Jeg ønsker jer alle megen held og lykke. I er også velkommen til at kontakte mig direkte på lena@sundhedsplejerske.com. Jeg har god erfaring med forældre der har født for tidligt.
 
Mange gode tanker

Lena Dyhrberg