Bestyrelses-login
Giv en donation

Velkommen til vores fagpanel

Velkommen til Dansk Præmatur Forenings fagpanel, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål til fagpersoner om for tidligt fødte.  Alle spørgsmål og svar offentliggøres på hjemmesiden. Det er muligt at være anonym, hvis blot redaktøren er bekendt med medlemmets navn og medlemsnummer. Ønskes anonymitet, bedes dette oplyst ved henvendelsen til Fagpanelet.  

Send dine spørgsmål til: fagpanel@praematur.dk 
 


 Du skal log in for at kunne deltage i debatten log in or register
Lukket tråd

Væksthæmmet 14-07-2017 13:47
By adminadmin Reply

Hej Gorm

Jeg har født en lille dreng, som er 2 mdr og 1 uge gammel nu og vi ligger stadig på neonatal afdeling. Han blev født i uge 28+2 og vejede 610g.

Han har ikke fået nogle hjerneblødninger og følger sin kurve heldigvis, lige nu vejer han ca. 1700g. Og indtil videre har han haft 2 gange infektion og 3 blodtrans, så ellers ikke noget stort heldigvis.
Så mit spørgsmål er, hvordan vi min lille dreng være altså mental og fysisk udvikling i fremtiden, han har mega kræfter fysisk, altså han sparker tilbage og med armene, han reager på lyd og kigger rundt bruger sine hænder ved, at putte i munden, trøster sig selv..

Håber har formuleret mig på hvad jeg mener hvilke konsekvenser der står her med en lille vægt men fint alder og fejler ikke sådan noget.

Med venlig hilsen
Bekymrende mor 

 
Re: Væksthæmmet 14-07-2017 13:48
By adminadmin Reply

Kære Mor

Jeg synes, det lyder som om din dreng kan komme hjem indenfor de næste uger og at det er mest sandsynligt, at han vil udvikle sig uden handicap. Det er rigtigt godt, at du er opmærksom på det han er god til.

Pga hans meget lille vægt ved fødslen mener jeg godt der kan komme nogle indlæringsproblemer i skolen. Det bedste du kan gøre for, at afhjælpe det er at være åben om hans historie overfor pædagoger og lærere, så I sammen kan finde det der er bedst for ham.

/gorm