Bestyrelses-login
Giv en donation

Familieberetninger
 

<!--@ParagraphImageAltText-->

Læs om andre i samme situation

Beretningerne på denne side er skrevet af forældre, som fortæller ærligt og åbenhjertigt om deres oplevelser og tanker. Beretningerne er alle billeder på virkeligheden, og den er jo som bekendt mangfoldig. Derfor vil du på denne side finde såvel solstrålehistorier som beretninger, der vidner om tab, sorg og store vanskeligheder. 


Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal. 

Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 Vi har mange beretninger, som er blevet samlet igennem årene og du kan til enhver tid gå ind og læse dem, når du føler dig klar.

Vi har mange gode beretninger fra forældre til for tidligt fødte børn og nogle få fra voksne for tidligt fødte. For at finde de historier, du gerne vil læse om, markere kriterier ved at holde CTL ned og klik på hver. Eller vælge "Alle beretninger" på menuen til venstre. 

   
 

    

Har du lyst til at fortælle din historie?

Familieberetninger er én af de mest populære sektioner på vores website. Vi opfordrer alle, der har lyst til at fortælle deres historie at indsende en beretning til os, der kan bruges til at støtte andre i samme situation.  At skrive en beretning er samtidig god terapi, idet vi genoplever og bearbejder vores oplevelser og følelser, mens vi sætter ord på dem.


Du kan sende din beretning til hjemmeside@praematur.dk.