Bestyrelses-login
Giv en donation

Behandlingstyper

 

Forældreerfaring - Bo
af den.

Da min søn, Bo, var 10 år, begyndte han sin behandling hos osteopat Michael Cohrt. Sikken en åbenbaring. Min søn sagde da vi gik – Nu er jeg en ny Bo. Allerede efter tre dage var han mere afslappet og havde overskud til at klare dagen. Michael vidste lige hvordan han skulle gribe Bo´s problemer an, og behandlingen tog 35 minutter. Hvor er det ærgerligt, at vi med børn, der er for tidligt født, ikke får den oplysning, at for tidligt fødte børns kranier kan forskubbe sig – så vi kunne få det behandlet på et tidligere tidspunkt i børnenes liv. Men jeg vil ikke tænke tilbage – bare nyde effekten af en glad dreng, som jeg er overbevist om bare vil få det bedre og bedre.

 


Nu, hvor Bo er 12 år, er vort forløb stadig i gang. Bo bliver behandlet ca. hver 3.-4. måned. Vi fik konstateret, at hans 2 øverste nakkemuskler havde forskubbet og låst sig fast på en sådan måde, at de lukker af for gennemstrømningerne til hjernen (hjernehalvdelenes samarbejde) og kroppen. Dette er efterveer fra Bo´s for tidlige fødsel. Disse 2 nakkemuskler er desværre i en sådan forfatning, at de hele tiden falder tilbage til udgangspunktet og deraf kræver en behandling hver 3.-4. måned.

 


Vi ved nu, at det kan afhjælpes, og det gør, at Bo er helt bevidst om, hvad der skal til, når hans krop begynder at låse sig fast. De synlige ting, vi har bemærket efter vores start hos Michael Corth, er at Bo er blevet gladere, kan koncentrere sig mere og i længere tid, har mere gå på mod, hurtigere indlæringsmønstre, tror mere på sig selv og har en bevidsthed om sin krops reaktionsmønstre.


Forløbet for at nå så langt er, at Bo var nødt til at starte forfra med at lære dansk. Han blev sendt på et 3 måneders intensivkursus på en anden skole. Her måtte de starte helt fra bunden og lære ham at læse, stave og skrive. Det går nu rigtigt godt. Han har meget, der skal indhentes, og han gør, hvad han kan. Men hans syn på skole, lektier og dansk er ikke det bedste. Det er forståeligt, da han altid har fået at vide, at det ikke er godt nok – så han troede ikke på sig selv. Dette er nu ved at blive bedre. Et andet sted, vi kan se det hjælper, er, at han nu kan koncentrere sig i længere tid, har mere gå på mod ved nye ting og er ikke så følelsesmæssigt sensibel. Sidste år startede han på engelsk, og det har han fået ret godt fat i fra starten. Dette er helt klart behandlingsforløbets skyld. Han er nu en glad dreng, som er ved at være godt på vej til præpubertet. Vi er sikre på, at selvværdet og selvtilliden stadig vil være under udvikling et stykke tid endnu, da han stadig indimellem føler sig anderledes på indlæringsplanet.


Bo´s mor