Bestyrelses-login
Giv en donation

Behandlingstyper

 

Forældreerfaring - Pauline
af den.

Pauline historie

 

Vi skriver til Jer, fordi vi har haft rigtig gode erfaringer med akupunktur behandling mod astmatisk bronkitis, og har lyst til at dele vores glæder og anbefale behandlingen til andre.

Vores datter Pauline, er ekstremt for tidligt født (født den 10/5 2003 i uge 26 + 1) og fik da hun var omkring 1 år gammel astmatisk bronkitis i svær grad. Det betød, at vi røg ud og ind af sygehuset konstant. Hun havde stort set hele tiden astmastisk bronkitis, hvilket betød at hun ikke rigtigt havde kræfter, til at gå, lege osv. Hver gang hun blev det mindste forkølet, blev vi akut indlagt med vejrtrækningsproblemer, og hun blev fyldt med medicin. Det store medicin behov forsatte efter at hun blev udskrevet, så hun var altid mere eller mindre hyperaktiv (det er en af bivirkningerne af medicinen).

Alle disse indlæggelser tog rigtig hårdt på os allesammen, og vi syntes jo også at Pauline havde været nok igennem pga. hendes tidlige fødsel. Så var det at vi læste en annonce om akupunktur mod astma hos børn, og tog kontakt til akupunktøren, som var sikker på at han kunne hjælpe os. Og fantastisk som det er, kunne vi allerede efter 2 til 3 behandlinger mærke en stor positiv ændring.

Pauline er nu efter 8 behandlinger helbredt for astmastisk bronkitis (hun har ikke haft skyggen af astmatisk bronkitis i over 2 mdr.), og er derfor også blevet medicinfri, hvilket også betyder, at vi har fået en helt ny pige, der ikke længere hiver efter vejret og er hyperaktiv af et stort medicinforbrug. Vi er meget meget taknemlige.

Den måde behandlingen foregår på, er at barnet får en nål imellem storetåen og tåen ved siden af på begge fødder i 2 gange en halv time. Det gør ikke ondt på barnet, så de fleste børn siger ikke noget til det. Som forældre lærer man at massere bestemte punkter på kroppen, som man skal massere hver dag der hjemme. Læs meget mere om behandlingen på www.borneastma.dk .

Vi kan stærkt anbefale den akupunktør vi har brugt som også er uddannet læge samt special læge i otologi (øre, næse, halslæge).
Vor akupunktør:

Akupunktørgården
Per Bennicke
Sdr. Fælledvej 25
7160 Tørring
Telefon 7690 2040

Akupunktørgården er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører. De søger pt. børn i alderen 6 mdr. til 6 år med astma /astmatisk bronkitis til en videnskabelig undersøgelse der skal belyse akupunkturens virkning som behandling af børn med astma. Hvis man deltager i undersøgelsen er behandlingen gratis. Læs mere på www.borneastma.dk.

Vi håber meget at I vil skrive om vores erfaringer på præmaturforeningens hjemmeside og eventuelt i livsbladet, for at hjælpe andre forældre med børn med astmatisk bronkitis, som rigtig mange præmatur børn jo har.

Med venlig hilsen og tak.
Henriette Meyer- &
Søren Schlanbusch