Bestyrelses-login
Giv en donation

Behandlingstyper

 

Forældreerfaring - Emil
af den.

Da jeg første gang hørte om Leandervuggen, var jeg ikke selv gravid, men jeg vidste bare, at sådan en vugge måtte jeg eje, når jeg engang selv fik børn.

Ja, så fik jeg selv et barn, en dejlig lille dreng. Han blev desværre født 8 uger før tiden, og hans fødselsvægt var kun på sølle 1049 gram, så det var nok godt han kom ud, så han kunne få noget sul på kroppen. Efter 9 lange uger på Kolding Sygehus blev vi så endelig ”løsladt”, og turen gik hjemad som en familie.

Jeg havde lidt svært ved at glemme den dejlige Leandervugge, og jeg syntes ikke, at lille Emil sov godt og trygt i barnevognsliften, så der gik ikke mange dage, inden vi havde købt en Leandervugge.

Og straks efter at vuggen var flyttet ind i vores hjem, skulle Emil jo prøve at sove i vuggen, og det var kærlighed ved første ”søvn”! Man føler sig lidt skør, når man sådan tænker på en vugge som et familiemedlem, men sådan er det bare, når den først er flyttet ind, så hører den bare med til familien. Og man har vel ret til at være lidt skør!!

Leandervuggen kan beskrives meget kort; den er simpelthen perfekt til for tidligt fødte børn. Så hvis der er nogle, som er lidt i tvivl, om de skal anskaffe sig en Leandervugge, så kan jeg varmt anbefale den.

Der er den fordel ved de små børn, at de kan bruge vuggen i meget længere tid end børn, der er født til tiden, og de små børn har jo også meget mere brug for al den tryghed, de kan få, og Leandervuggen sørger for, at søvnen bliver god, til stor glæde for både mor og barn.
Når de små bliver større, er vuggen fantastisk god som gynge, og børnene kan have glæde af den, selvom de ikke kan bruge den til at sove i mere.

Så her fra os er der meget gode og varme anbefalinger til at få købt en Leandervugge til de små for tidligt fødte børn.

Med venlig hilsen

Søren, Emil og Hanne Jakobsen
Brædstrup