Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Nybagt mor til Lærke og Cecilie
af Jette den. 16.03.01

Jeg føler næsten lige, at jeg er blevet mor til mine dejlige piger selvom der nu er 9 uger siden de kom til verdenen. Dette er vel hvad 8 uger på Neontal afdelingen gør ved en!!!

En sen aftentime tog jeg en graviditetstest med sommerfugle i maven og minsandten jo- jeg var med "rogn"- vildt jubel. Vi havde arbejdet på sagen i 7 måneder hvilket føltes som for evigt ( har jo dog erfaret, at det ikke er en selvfølge, at man bliver gravid " så hurtigt " )
Graviditeten forløb uden problemer- ingen morgenkvalme og alt det andet man jo burde have efter andres mening- kun en enkel dag med halsbrand!!!

28 uger henne mærkede jeg mindre liv derinde ved puslingerne og jeg tog til læge- alt var dog ok- der var fine hjertelyde, men alligevel henviste hun mig til fødegangen hvor der blev kørt en strimmel. På vej mod fødegangen begyndte jeg, at bløde- panik. Fødslen var igang, men et par dages ro og ve hæmmende middel på sygehuset fik dog sat det hele i bero.
Vel hjemme igen, men for en stakkels frist. To dage efter begynder det, at gøre ondt i maven og så afsted på sygehuset igen. Der køres en strimmel, men den viser intet dog har jeg åbnet mig tre cm. Vi overflyttes til Kolding sygehus, med faderen lige i hælene.

Den 7. Febuar kommer Først Cecilie og herefter Lærke til verdenen. Født i uge 29+0 med fødselsvægte på henholdsvis 1180 og 1191 gram og 38 cm. lange. Og nu starter 8 uger på neontalafdelingen.

Lærke havde svært ved selv, at trække vejret efter fødslen og måtte derfor have cursurf behandling ( havde ikke nået, at få lungemodning 24 timer før fødslen ) Og begge kom i Cpap behandling. Alt i alt forløb det hele planmæssigt og efter 8 uger + 1 dag kunne den lille familie hjemvende til det bette hus. Så nu er vi først for alvor ved, at lære pigerne at kende og er ved, at ryste nervøsiteten fra os - 8 uger med konstant overvågning gør noget ved en på et eller andet plan giver det en tryghedsfornemmelse- ja det er jo nok hvad 8 uger på Neontal afdelingen gør ved en!!!- det er en helt anden verden man har levet i og først nu har jeg " opdaget" at der er liv udenfor murenen.

Jette