Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Fødte 2 gange for tidligt
af Kirsten Scwartzbach den. 09.07.00

Vi er et ægtepar på 36 og 37 år der har fået to for tidligt fødte den ene blev født i 26 uge og vejede 1073g den anden blev født i 31 uge og vejede ca.1700g.

De er født i maj 97 og maj 98. Det har været en meget svær tid mest med hende der er født i 26 uge. Hun var i vores forløb skiftevis god og dårlig vi havde meget svært ved at knytte os til hende da vi ikke var sikre på om vi fik hende med hjem. Men det gjorde vi og hun er i dag en sund rask og særdeles velfungerende pige på tre år.

Vi synes begge det var en svær tid for familien da vi var meget splittet vi var jo på sygehuset på skift da vi havde en datter i forvejen som vi også skulle tage hensyn til. Under forløbet på Holbæk sygehus fik vi meget hjælp af både læger og sygeplejesker det var en utrolig stor hjælp for os vi måtte også en tur på Rigshospitalet da der var mistanke om et hul ved hjertet men vi slap med skrækken det eneste de gjorde ved hende var at give hende lidt blod. Så de tre måneder vi var på Sygehuset var en tid med både sorger og glæder.

Kirsten Schwartzbach