Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Født 457 gram med en mindste vægt på 412 gr.
af Anita Holm Lam den. 13.07.00

Mit blodtryk var ved at slå mig ihjel. derfor var de nødt til at tage et kejsersnit i uge 26. Alex vejede 457 gram ved fødslen. han tabte sig til 412 gram

På en helt almindelig dag, hvor jeg egentligt havde det ganske godt, fik jeg at vide, at jeg ikke ville overleve ugen med mit blodtryk. De tog Alex ved kejsersnit d. 25.2.99.
457 gram.

Der var ikke nogen der troede at han ville overleve. Men det lille væsen har en livsvilje ud over det normale. Han havde kun brug for 5 % atmofærisk tryk. Ikke cpap.

Ved fødslen havde han fået et kæmpe tryksår på bagdelen og låret. Det var årsagen til at han røg i respirator på 5 dagen. Han havde brug for morfin for at lindre smerterne. Men efter 1 dag tog de ham ud af den. Vi levede i helvede, den første måned. På hans 1 måneds fødselsdag vejede han 530 gram, og mindstevægt var 412 gram.

Vi lå 2 måneder på Rigshospitlet og 1 1/2 måned på Glostrup hospital. Da han var 3 1/2 måned gammel tog jeg ham hjem. da vejede han 1830 gram.

I dag er Alex snart 16 måneder. Alt er normalt på ham. Hørelse, syn, motorik. Han går i almindelig vuggestue, og er lige ved at kunne gå helt af sig selv. Det går bare så godt.

Der findes virkelig mirakler!!

Anita Holm Lam