Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Marco kom
af Jessie den. 11.12.01

Da jeg til jordmoder i sep. 1990, syntes hun ikke at mit barn voksede nok, det virkede ikke stor nok i forhold til at jeg var i uge 30 så hun henviste mit i Hvidovre Hospital i København. Hvor de straks scannede mig og jo barnet var ikke stort nok så de indlagde mig til aflastning og fortalte mig at nu skulle jeg ligge ned og det ville øge gennemstrømningen i livmoderen og det ville hjælpe mit barn til at vokse.

I de tre uger jeg lå på rygge tog de et hav af blodprøver og scannede mig mange gange for at hold øje med mig og barnet. Jeg fik sprøjtet celesteron ind i låret for at hans lunger skulle kunne klare sig når han blev født. Efter tre uger og et utal af scanninger havde han ikke taget på, ikke nok, kun lidt og de besluttede at tage ham med kejsersnit.

Han kom til verden den. 24-10-90 klokken 19.00 en lille dreng på 970 gram og 36 cm lang 7 uger for tidligt( uge 33+3 ). Han var fin siger min mand, jeg var i fuld narkose.
Han var helt ok da han kom ud og fik apgar score 10/10 og alt var normal hos ham. Han blev lagt i kuvøse hvor han fik ilt/fik lys da han havde en smule gulsot/fik sonde mad og tog meget på/havde nogle enkelte pulsfald med det gik hurtigt over. Tog hele tiden et sted mellem 10 og 50 gram på i døgnet, de sagde at det var meget fint og at han nok var meget sulten, de formodede at han ikke havde fået nok mad i livmoderen.

Der var intet at se på navlestreng eller moderkage alt var i perfekt stand og svarede i størrelse til drengen. Der er ingen forklaring på at det skete - det sker bare siger de ........
efter 21 dage på hospitalet kom vi hjem. Efter det har jeg fået en datter som er 6 år idag ,til tiden, hun vejde 1977 gram 36 cm lang. Jeg får vist bare små børn .

Jessie
her er jeg : jessica@musling.dk