Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Noah 29+1
af Rikke Bilgrau den. 18.01.07

Vores søn Noah, blev født i uge 29+1, helt uden varsel. Han vejede 1240 gram ved fødslen d.3.10.06 og vi var på neonatal afdelingen i Randers i 68 dage før vi kom hjem.

Jeg har gennem hele forløbet skrevet dagbog på nettet: www.1123hjemmeside.dk/bilgrau

Dagbogen har været min måde at bearbejde alle de forskellige følelser på; angst, utilstrækkelighed, tomhed, angst, glæde, angst, frustration, ensomhed....

Jeg har svært ved at afkorte forløbet, da jeg synes at alle de forskellige følelser er vigtige.

Noah har det okay. Han spiser som han skal, så længe vi ikke forsøger andet end Enfamil AR og en sut med small hul, ellers får han det galt i halsen. Han vil helst være på arm, sover dårligt og til tider slet ikke...han reagere i mindst 3 dage hvis vi tager ham udenfor hjemmet - men ellers er han en stærk og tilpas dreng.

Vi som forældre gruer for indlæggelser, da vi ved det nu er børneafdelingen vi skal på. Har været der 4 dage :-(

Vi var utrolig glade for Neonatalafdelingen i Randers og ser helst det er dem der skal passe og pleje vores guldklump. Uden deres kompetente facon ville vores 68 dage være rent helvede. Vi vidste og kunne tydeligt se og mærke at de passede godt på Noah og at de på samme tid havde hånd om os og det vi gennemgik, var trygt at mærke.

hilsen Rikke Bilgrau