Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Oskar født i uge 33
af Trine Ipsen den. 25.01.2008

Vores dreng Oskar blev født i uge 33, 1533 gram, vejede han og var 37 cm lang

Man ved ikke om jeg fødte for tidligt pga. svangerskabsforgiftning eller pga. af en blodsygdom jeg havde for nogen år tilbage, men jeg blev syg og mit blodplade talt faldt og faldt så de turde vel ikke at vente længer og ud kom Oskar ved kejsersnit som forløb godt, jeg synes faktisk det var lidt sjovt.

Men jeg fik selvfølgelig kun lige lov til at kysse ham på panden før de gik med ham, men han trak selv vejret og så noget så sød ud.

Vi har aldrig tænkt på vores dreng som for tidligt født, bortset for det lange forløb på sygehuset har an hele tiden haft det godt og på ingen måde typisk for tidligt født. Oskar er nu en stor dreng på et år og næsten helt fremme med de andre børn, han er måske ledt kort men det over vejer han så i vægten i stedet for, han kravler stærkt derud ad og rejser sig nu op af alt, vi bære ham mindst muligt rundt da jeg pga. at den tidliger blodsygdom har 4 blodpropper i hjernen og er delvis føgelsesløs i hele venstre side , så hvis han vil være sammen med sin mor må han selv kravle efter da jeg kun kan bære ham kort tid af gangen.

Han er netop startet i dagpleje med 3 andre børn og han elsker det han vil slet ikke hjem igen der har indtil nu ikke været problemer med at være sammen med mange børn på en gang det tager han fint.

Vi er så lykkelige for at det ikke ser ud som der er nogen problemer med ham da vi jo gerne vil have en lillesøster eller bror en dag og at denne højst sandsynligt også vil komme for tidligt jeg håber dog bare de venter et par uger mere for jeg vil så gerne holde ham eller hende lige når den kommer ud der går ellers så lang tid med at man får dem at se vi ville også helst undgå det lange ophold på sygehuset og være hjemme hos familien.

Men alt i alt har vi vist været meget heldige med vores lille guldklump og der skal jo ikke altid nødvendigvis være noget galt bare fordi de er små og kommer før en beregnet vi elsker jo vores børn uanset hvad


Med Venlig Hilsen

Trine