Bestyrelses-login
Giv en donation

Alle familieberetninger

Før du læser beretningerne...

Mens vi er i et indlæggelsesforløb, eller når vi lige er kommet hjem fra sygehuset med vores barn, kan det være hårdt at læse de beretninger, hvor tingene ikke går, som de skal.


Derfor beder vi jer, der er i denne situation, om at overveje nøje, hvad I har lyst til og er parat til at læse, inden I går på vandring i alle beretningerne.

 


 

Nina 9 år
af Irene Balling den. 07.10.04

Jeg har en datter på i dag ni år er født 30+0, 1480g 49 cm.

For 5½ år siden var jeg gravid for anden gang med meget skeptisk og meget nervøs for hvordan det ville gå troede ikke på det kunne lade sig gøre. Kort sagt helt nede i kuldkælderen for alt det jeg følt skyld over ved at føde fortidligt første gang.

Jeg skrev den gang min beretning om hele ”oplevelsen”, sorger, med mere. Den beretning er jo forælelde nu og kan ikke læsses mere jeg har heller ikke mod på at genfortælle den, men vil fortælle hvor glad jeg i dag stadig er for at jeg kom ud med det. Selv min mand den gang var fuldstændig måløs over beretningen og var slet ikke klar over det havde taget så hårdt på mig. Men det at jeg kom ud med det gjorde at jeg fik lettet enormt meget skyldfølelse så heldigvis de sidste 2 mrd.

Med Jonas i maven var lige pludselig en befrielse for mig. Jeg var bare så lettet og vil her igennem gerne anbefale af kom ud og få bearbejdet jeg kunne ikke snakke om det i 4 år men at skrive hjalp åbenbart på mig pc. Svarede jo ikke igen og alle følser og tåre fik frit løb mens jeg skrev uden afbrud så alt kom ud.

Dette var blot en beretning om hvor vigtigt og godt denne side er.

Med venlig hilsen

Irene Balling